2019. évi júniusi záróvizsga-beosztás

Tisztelt Hallgató!

A TVSZ. § 78. § (4) bekezdése szerint a Tanulmányi Osztály a mai nappal nyilvánosságra hozza a 2019. évi júniusi záróvizsga-beosztást: 2019. évi júniusi záróvizsga-beosztás
Oktatási azonosítója alapján (CTRL+F és írja be azonosítóját) tudja beosztásának időpontját és helyszínét megtekinteni.

Bővebben ...

A szakdolgozatot/portfóliót tartalmazó CD-n szereplő fájlok pontos elnevezései

Tisztelt Hallgató!

Tájékoztatom, hogy a Tanulmányi és vizsgaszabályzat 77. § (13) pontja értelmében: az elkészült szakdolgozatot a BTK-n két bekötött példányban és CD-n, elektronikus formában kell benyújtani a Tanulmányi Osztályon. A CD-n szereplő fájlok pontos elnevezési módszertanát a Tanulmányi Osztály vezetője teszi közzé! A CD-n szereplő fájl kiterjesztése: „doc”, „docx” vagy „rtf.” Emellett a szakdolgozat szövegét „pdf” formátumban is el kell helyezni.

Bővebben ...

Záróvizsga 2019. június (tájékoztató képzésenként)

BA-képzés:

- a záróvizsgára jelentkezés végső határideje 2019. március 14., csütörtök (a szaknak megfelelő záróvizsgára jelentkezési lap és az oklevél-mintalap leadása kitöltve) Ezen a napon a Tanulmányi Osztály Reviczky utcai ügyfélszolgálata 9-12 és 13-15 óra között nyitva tart!

Bővebben ...

Általános tudnivalók a szakdolgozat és portfólió leadásáról

A szakdolgozatba be kell köttetni a témabejelentő lapot és a plágiumnyilatkozatot (TVSZ. 5. számú függelék). A szakdolgozat utolsó oldalát (még a mellékletek előtt) alá kell írni.
TVSz. 77/A. § (1) szerint a szakdolgozat leadásának feltétele, hogy a hallgató (mint a mű szerzője) hozzájárul a szakdolgozatának nyilvánosságra hozatalához. Kérjük, hogy 1 példányban legyen szíves kitölteni a formanyomtatványt és a szakdolgozattal együtt leadni!

Bővebben ...

Sétáló cédula leadása

Tisztelt záróvizsgázó Hallgató!

 

A sétálócédula leadása minden hallgatónak kötelező legkésőbb a záróvizsga előtt egy héttel.

A formanyomtatvány megtalálható a honlapon az űrlapok között is.

Bővebben ...