Tájékoztatás a 2022/2023. tanév I. (őszi) félévének elektronikus záróvizsgára jelentkezéséről

Tisztelt Hallgatónk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a 2022/2023. tanév 1. (őszi) félévi záróvizsgára jelentkezés elektronikusan, a Neptun egységes tanulmányi rendszerben történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy záróvizsga időszakra jelentkezés 2022. október 7-től (15:00:00) 2022. október 15-ig (23:59:58) lehetséges.

Figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat, és a megadott határidőig jelentkezzen a Neptunban, amennyiben a 2022/2023. tanév 1. (őszi) félévében záróvizsgát kíván tenni.

(A leadott jelentkezés sorrendiséget nem generál, a megadott időintervallum alatt bármikor feljelentkezhet (illetve adott esetben le is). A záróvizsga napokra történő beosztást a későbbiekben szakjának Intézete/Tanszéke végzi, melyről a Tanulmányi Osztály 2022. december 15-én ad tájékoztatást.)

A „Záróvizsga” tantárgy felvétele NEM (!) egyenlő a záróvizsgára történő jelentkezéssel, tehát záróvizsgára jelentkeznie kell a leírtak alapján!

Amennyiben a tárgyfelvétel időszakában nem vette fel a 2022/2023/1. félévre a „Záróvizsga” tantárgyat, nem probléma, a Tanulmányi Osztály felveszi utólag (a záróvizsgát követően).

Ha nem tud záróvizsgára jelentkezni és/vagy kérdése van, forduljon tanulmányi ügyintézőjéhez:

https://btk.kre.hu/index.php/2015-10-20-12-12-54/tanulmanyi-osztaly/tanulmanyi-szakfelelosok-tanulmanyi-osztaly-ugyfelszolgalatanak-nyitvatartasa.html

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a szakdolgozat formai követelményeiről, leadásáról, Neptunba való feltöltéséről 2022. október 18-án adunk tájékoztatást Neptun üzenetben.

Tanulmányi Osztály

 

A záróvizsgára való jelentkezés lépései:

 

Lépjen be a Neptunba:

A bejelentkezés után kattintson az „Ügyintézés” menüpontra:

A legördülő menüsorból válassza ki a „Záróvizsgák” opciót:

A  "+" jelre kattintson:

A "Jelentkezés/Jelentkezés módosítása" opciót választva jelentkezik az aktuális tanév aktuális félévi záróvizsga időszakára:

A "Jelentkezés/Jelentkezés módosítása" opciót kiválasztva a sikeres jelentkezésről kap visszaigazolást:

 

Amennyiben záróvizsga jelentkezését vissza kívánja vonni, úgy azt az „Ügyintézés” -> „Záróvizsgák” menüben teheti meg a jelentkezési határidőn belül, ugyanúgy, mint ahogy feljelentkezett. Az időszaknál a "+" jelre kell kattintani és a felugró ablakban a „Lejelentkezés” menüpontot kell kiválasztani:

A „Lejelentkezés” kiválasztása után a rendszer megerősíti lejelentkezését:

Üdvözlettel: Tanulmányi Osztály

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin