Karácsonyi üdvözlet

 

Református egyetemváros: befektetés a jövőbe

Országos nyílt tervpályázaton dől el, kinek a tervei alapján épülhet fel a Károli Gáspár Református Egyetem új campusa: az épületek a tervek szerint a jogász, valamint a pszichológia képzéseknek adnak majd otthont Ferencvárosban, a Markusovszky téren. A Református Egyetemváros Kft. pályázatán minden magyar építész elindulhat, és pályázhatnak az Európai Unó országainak építészei is.

A gondoskodás a szeretet átadása – jótékonysági estet tartott egyetemünk

Ünnepi fényekkel és lélekemelő zenével telt meg december 14-én a Károlyi-Csekonics-palota Bálterme. Az egyetem és a Magyar Református Szeretetszolgálat által szervezett telt házas adománygyűjtő jótékonysági esten az ózdi szegregátumokban élő hátrányos helyzetű gyerekek digitális és komplex felzárkóztatásának elősegítését célzó Válaszút program támogatására hívták a résztvevőket.

A japán kormány Dr. Varrók Ilonának a “Felkelő Nap Rendje Arany Sugarakkal és Rozettával” érdemrendet adományozta

Japán kormánya november 3-án kihirdette a 2023. évi külföldi személyeknek szóló őszi kitüntetéseket, amelyek között Magyarországról Varrók Ilonának érdemrendet adományozott.

Jótékonysági koncert a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáért

A Károli Gáspár Református Egyetem a Magyar Református Szeretetszolgálattal közösen jótékonysági adománygyűjtő estet szervez 2023. december 14-én 18 órai kezdettel a Károlyi-Csekonics-palota Báltermében. A szervezők a jótékonysági esten felajánlott adományokat az ózdi szegregátumokban élő hátrányos helyzetű gyerekek digitális és komplex felzárkóztatásának elősegítését célzó Válaszút program támogatására ajánlják fel.

Szabadbölcsész disputák - Vallás, ateizmus, hit

A BTK Szabadbölészet Tanszékre szeretettl vár minden érdeklődőt!

A BTK a 2. legjobb bölcsészkar

Megjelent a HVG Diploma 2024 felsőoktatási rangsor, mely alapján a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara az összetett képzési rangsorban az 5. legjobb a 118 rangsorolt magyarországi egyetemi kar közül.

Az Év Egyetemi Sportolója lett Pigniczki Fanni és Márton Anna

November 30-án a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megtartotta az Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, ahol egyetemünk két hallgatója is elnyerte az Év Egyetemi Sportolója díjat.

Karácsonyi üdvözlet

 

Jótékonysági est a Károli Gáspár Református Egyetemen

Jótékonysági est a hazai árvák és nagycsaládosok megsegítésére a Károli Gáspár Református Egyetemen Balázs János zongoraművész közreműködésével.

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin