Rendelkezzen SZJA 1+1%-ról ebben az adóbevallási időszakban is!

A Károli Gáspár Református Egyetem a jogszabályok értelmében jogosult a Magyarországon adózók személyi jövedelemadójából felajánlható 1% elfogadására.

Módosítás: 2022. május 06.

Megjelent az Észt Köztársaság – 100 év innováció c. sorozat második kötete

Az Észt Köztársaság megalakulásának 100. évfordulója alkalmából rendezett konferencia tanulmányait tartalmazó Észt Köztársaság – 100 év innováció c. kötet folytatásaként, a tartui béke megkötésének és a magyar–észt diplomáciai kapcsolatok felvételének 100 éves jubileuma tiszteletére megjelent a sorozat második kötete.

Módosítás: 2021. október 20.

Drámaíró pályázati felhívás fiataloknak!

A magyarországi jezsuiták Párbeszéd Háza, a rendalapító Loyolai Szent Ignác megtérésének 500. évfordulója alkalmából drámapályázatot hirdet két kategóriában.

Módosítás: 2021. október 20.

Meghívó - A mexikói ferences misszió kezdetei... című online előadásra

A Magyar Történelmi Társulat Egyháztörténeti Tagozata tisztelettel meghívja Önt Vassányi Miklós: A mexikói ferences misszió kezdetei és a ferencesek mentalitása a mexica vallás iránt című online előadására.

Módosítás: 2021. október 20.

Középpontban a kutatók - kutatói életpályát népszerűsítő kiadvány

Még lehet pályázni az Új Nemzeti Kiválósági Program kifejezetten végzős középiskolásoknak szóló pályázataira. A "Tehetséggel fel" program idei beadási határideje június 28. A pályázat célja a középiskolai tanulmányaikat sikeresen befejező, a tudományos tanulmányi versenyen eredményesen teljesítő, alapképzésre, osztatlan mesterképzésre jelentkező, elsőéves tehetséges hallgatók kutatási tevékenységének és szakmai fejlődésének támogatása.

Módosítás: 2021. október 20.

Áldott pünkösdi ünnepeket kívánunk!

Módosítás: 2021. október 20.

Idén is tekerjünk a Holdig!

A Pécsi Tudományegyetem 2021-ben második alkalommal szervezi meg a MOON BIKE néven futó kerékpáros, egészségtudatos életmódra és környezeti fenntarthatóságra ösztönző programsorozatát, amelyhez a KRE Teremtésvédelmi Műhelye is csatlakozott. A kihíváshoz május 15-től bárki csatlakozhat a projekt Facebook-oldalán. A tekerés szerelmeseinek nincs más dolguk, mint egy kerékpáros applikáció segítségével a megtett távot „screenshot” formájában, üzenetben vagy bejegyzésként elküldeni a PTE Moonbike Facebook oldalára. Ha szobakerékpáron venne részt valaki a kihívásban, a kilométeróra kijelzőjének fényképét kell feltöltenie.

Módosítás: 2021. október 20.

Eb-bronzérmet szerzett hallgatónk a magyar szinkronúszó válogatottal

Rényi Luca kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatónk vezetésével bronzérmes lett a magyar válogatott a szinkronúszók highlight kűrjében a budapesti vizes Európa-bajnokság szombati versenynapján, a Duna Arénában. A válogatott először nyert érmet szinkronúszásban világversenyen.

Módosítás: 2021. október 20.

Online tájékoztató a drámapedagógia szakirányú továbbképzésről

2021 őszén is indul a kétéves drámapedagógia szakirányú továbbképzés a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán pedagógus diplomával rendelkezők számára.

Módosítás: 2021. október 20.

2021. évi júniusi záróvizsga-beosztás

Tisztelt Hallgató!

A Tanulmányi Osztály a mai nappal nyilvánosságra hozza a 2021. évi júniusi záróvizsga-beosztást.
Módosítás: 2021. október 20.