Home

Felhívás!

A Károli Gáspár Református Egyetem
Művészettudományi és Szabadbölcsészeti Intézete

Etika keresztyén szempontból
szakirányú továbbképzési szak

címmel új képzést indít 2014 szeptemberétől


A szakirányú továbbképzés célja
olyan pedagógusok és tanárok képzése, akik elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában az etika és erkölcs tantárgyak keretében az etikai, erkölcstani készségeket és ismereteket pedagógiailag-módszertanilag megfelelő, a korosztály gondolkodásához illeszkedő módon tudják átadni, elsajátíttatni. Az Etika keresztyén szempontból szakirányú továbbképzésen végzettek ismerik a filozófiai etikát, a teológiai etikát, a világvallások etikáját, a logika és érveléstechnika alapjait, a bioetikát és a környezeti etikát, a családi etikát, a hátrányos helyzetűek szociológiáját, a roma kisebbség kultúráját és társadalmi helyzetét, a média- és politikai etikát, az értéktanítás szakmódszertanát.

Képzési idő: 2 félév
Önköltség: 90 000 Ft/félév

A részvétel feltétele: alapképzésben (tanító, konduktor, óvodapedagógus, gyógypedagógus) vagy mesterképzésben (tanári mesterképzés, gyógypedagógia) szerzett pedagógus végzettség

A jelentkezés módja
A kitöltött jelentkezési lap postai úton feladandó vagy személyesen leadható a következő címre: KRE BTK Tanulmányi Osztály, 1088 Budapest, Reviczky utca 4.
vagy
elektronikus úton a http://www.kre.hu/btkfelveteli oldalon.

Szakfelelős: Dr. Vassányi Miklós, egyetemi docens
(e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: +36-30/831-9382)

Bővebb információk a képzésről: http://www.kre.hu/btk/index.php/szakiranyu-tovabbkepzes/431-etika-szakiranyu-tovabbkepzes.html

Kapcsolattartók:
Boldog Dalma (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; +36-1/483-2887)
Sasné Simon Edit (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; +36-1/483-2882)

Tisztelettel várjuk jelentkezésüket!

Jelentkezési határidő (postabélyegző dátuma):
2014. augusztus 31.