Támogatóink: 
 
 
 

Alex Bútor 

Az Alex bútort 1991-ben alapítottuk Magyarországon. A kezdetben szűk termékkínálattal induló vállalkozás néhány éves fejlődése során piacvezetővé vált az iskolabútorok területén. Magyarországon az intézményi bútorozás egyik vezető gyártójává emelkedtünk az oktatás, az vendéglátás, az iroda, utcabútor és az öltözőbútorok terén. Az elmúlt 3 évtized során folyamatosan bővült külföldi ügyfeleink köre, mellyel egyenes arányban növeltük gyártási kapacitásunkat, ügyfeleink igényeinek kielégítésére. Jelenleg 4 országban vagyunk jelen állandó képviselettel, és további 7 országba szállítunk állandó partnereinknek termékeinkből. 

 

További információk: https://alexbutor.hu/ 

 

 

 

Craftbot 

Olyan magyar tulajdonban lévő cég vagyunk, amely dinamikus és innovatív tagja az additív gyártási iparágnak. Specialitásunk a magas minőségű 3D nyomtatók fejlesztése és gyártása, valamint egyéni szoftveres megoldások fejlesztése, amelyek forradalmasítják az iparág működését. A Craftbotnál külön nyomtatókat fejlesztettünk már nemzetközi oktatási projektekbe, szem előtt tartva minden korosztály és oktatási forma különböző igényeit. 

További információk: https://craftbot.com/ 

 

Motimore 

A MotiMore egy iskolai környezetben használható szoftver, alsótól egyetemig, amely játékosított értékelési módszerével támogatja a diákok motivációjának erősítését. Hiszünk abban, hogy a hagyományos értékelés már kevéssé képes a diákokat motiválni, és a 21. századi készségek fejlődését támogatni. A tanároknak a rendszer használatával lehetőségük van arra, hogy a lexikális tudáson túl a diákok olyan készségeit fejlesszék, mint az időgazdálkodás, önálló tanulás, együttműködés, kritikus gondolkodás, felelősségvállalás. 

További információk: https://motimore.com/ 

 

 

Neteducatio 

A neteducatio.hu oldalon mindent megtalál, ami egy pedagógus életét könnyebbé, eredményesebbé teszi: Könnyen, gyorsan elvégezhető távoktatásos módszertani továbbképzések, a pedagógus könyvespolcáról nélkülözhetetlen szakmai kiadványok, felkészítő online anyagok segítik a kollégákat bölcsődétől középiskoláig. Rendületlenül hiszünk az oktatás erejében, a szakma szépségét, eredményeit évről évre a nagyközönség számára is igyekszünk bemutatni a Pedagógus -Oscar esemény szervezésével, valamint immáron hetedik éve szervezzük a különleges helyszíneken a Modern Pedagógus Konferenciát. Olyan nevekkel dolgoztunk együtt az elmúlt években, mint Prievara Tibor, Aknai Dóra Orsolya vagy Fegyverneki Gergő. Az ország egyik legnagyobb pedagógus közösségét mozgatjuk a neteducatio Facebook oldalán.  

További információk: https://neteducatio.hu/ 

 

 

 

 

 

Neting 

A Neting Informatika Kft. két fő profilja az egyedi szoftverfejlesztés, illetve cégre szabott elektronikus tartalmak (e-learning tananyagok) fejlesztése.  

Átfogóan ismerjük az e-learning területét, oktatási keretrendszereket is telepítünk, fejlesztünk, üzemeltetünk. Mondhatjuk, hogy cégünk informatikai partnerként, a tervezéstől a megvalósításig megbízható szolgáltatásokat kínál a fejlesztések, képzések megvalósításában. Célunk, hogy olyan képzési megoldásokat, elektronikus tartalmakat biztosítsunk, melyek könnyen használhatók, új szemléletűek, eredményesen segítik a munkatársak képzését, ezzel hozzájárulva a versenyképesség fokozásához.  

Megrendelőinkkel, partnereinkkel hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk. Valljuk, hogy az eredményes szakmai együttműködés alapja a partnerek igényeire való odafigyelés, valamint a kiváló minőségű teljesítmény. Ennek biztosítéka munkatársaink szakértelme, lelkiismeretes munkája. 

További információk: https://www.neting.hu/ 

 

 

 

 

 

 

 

Nitrolearning 

A NitroLearning Zrt. a digitális oktatási szektorban tevékenykedő vállalkozás, amely azért jött létre, hogy széles körben elérhetővé tegye az élményszerű, gyakorlatias, korszerű technológiai megoldásokon alapuló digitális képzéseket az akadémiai, a kormányzati és a nagyvállalati kör mellett a kis- és középvállalati szektorban is. Olyan szervezetekhez igyekszünk eljuttatni a minőségi e-learning lehetőségét, amelyek korábban nem tartoztak a digitális oktatási szolgáltatások vásárlói közé. Ilyenek a termelőcégek kékgalléros munkavállalói, a kereskedelmi szektorban, a szállítmányozásban, logisztikai szektorban, élelmiszeriparban tevékenykedő vállalkozások, ahol a gyorsaság, a mobilitás és az egyszerű használhatóság mellett kell megteremteni a képzések sikerességét is. 

További információk: https://nitrolearning.hu/ 

 

 

SkillDict  

A SkillDict Zrt. a humán-erőforrás - képzés fejlesztési területen kimagasló szakértelemmel bíró vállalat, az elektronikus oktatás specialistája. 

Hazai innovációnk eredménye a „SkillToolkit Live!” márkanevű tudásmenedzsment alapú, adaptív eLearning megoldás, amely a digitális pedagógiai módszertanunkból és a módszertan alkalmazását megvalósító eLearning platformból áll. 

A SkillToolkit Live! segítségével előismeret nélkül, gyorsan és olcsón tudod kezelni eLearning/kevert/jelenléti képzéseid: 

  • tananyagfejlesztés, akár varázslókkal néhány kattintással PowerPointból/Word-ből, 

  • duplikáció mentes vállalati/szervezeti képzési modulrendszer fejlesztés, 

  • riportolásrészletes, testreszabható, exportálható tanulási/vizsga eredményekkel, 

  • képzés szervezés, dokumentáció, adminisztráció, FAR adatszolgáltatás, 

  • képzés, tananyag/vizsgaanyag, videó, nyomtatott könyv stb. eladás saját piactéren. 

A SkillToolkit Live! eLearning platformot saját szervereden és a felhőben is tudod használni.  

További információk: https://www.skilldict.com/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiefel  

A Stiefel Eurocart Kft. Európa-szerte arra törekszik, hogy minőségi eszközeivel megkönnyítse az oktatást, a tudás elsajátítását; hogy dekoratív, egyben hatékony munkára alkalmas környezetet teremtsen a cégvezetők és az irodai dolgozók számára, hogy megoldásokat adjon a modern oktatási intézmények és a korszerű digitális irodai környezet kialakításához. A jelszavunk az embert segítő és emberközpontú innováció. 

További információk:  https://stiefel.hu/ 

 

 

 

Teachify 

A Teachify Online Iskolát 2020-ban alapította az ELTE és SZTE néhány doktorandusz hallgatója és oktatója, azzal a céllal, hogy az ország bármely pontjáról elérhető tanfolyamainkon modern és piacképes informatikai tudást nyújtsunk a résztvevők számára. Szakképzett oktatóinkat az egyetemi és üzleti szektorból választottuk ki, így biztosítva kurzusaink szakmai színvonalát. Az iskolában két szinten oktatjuk a különböző informatikai technológiákat. Kezdő tanfolyamainkon a programozás alapjaitól kezdve oktatjuk a szükséges ismereteket azoknak, akik még újak az informatika világában, haladó képzéseinken pedig ezekre az ismeretekre alapozva nyújtunk képzést az adott informatikai technológiából. Jelenleg az iskolánkban kezdő szinten Python programozást oktatunk, haladó szinten pedig mesterséges intelligencia (deep learning, machine learning) illetve adatanalízis, data science képzéseket nyújtunk. Óráinkon az elméleti tudásanyag elsajátítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati programozási készségek elsajátításra, emellett csoportos feladatok elvégzésére is biztosítunk lehetőséget.  

További információt találhatnak az iskolánkról a https://teachify.hu/ weboldalon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redmenta 

A Redmenta egy mesterséges intelligenciával működő tartalomkészítő eszköz, aminek használatával a pedagógusok hetente akár 2-4 órát is meg tudnak menteni. 

További információk: https://redmenta.com/hu