Készült: 2022-02-22
Módosítás: 2024-02-21

 

Erasmus + KA 171 oktatói mobilitási pályázati felhívás a 2024/25-ös tanévre

 

A 2024/25-ös tanévre a következő Erasmus + KA 171 pályázatok érhetőek el oktatói mobilitás céljából:

 

Ivane Javakhishvili Tbilisi State University  Anglisztika Intézet, 2 fő

Gori State University (Gori, Grúzia)  Anglisztika Intézet, 1 fő

Gori State University (Gori, Grúzia)  Társadalom és Kommunikációtdományi Intézet, Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék, 1 fő

Tunghai University (Taichung City, Tajvan) – Kelet-Ázsia Intézet, Kínai Tanszék, 1 fő

Chiang Mai University (Thaiföld) – Pszichológia Intézet, 2 fő

 

A pályázatok beadási határideje: 2024. március 1. 16:00

 
További részletek az adott mobilitásra kattintva érhetők el. 
 
 

 
 
Pályázati felhívások felsőoktatásban dolgozó munkatársak személyzeti célú mobilitására a 2022/23-as tanév tavaszi félévére
 
erasmus
 

 


 

Pályázati felhívás felsőoktatásban dolgozó munkatársak személyzeti célú mobilitására a 2021/22-as tanév tavaszi félévére

 erasmus

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara pályázatot hirdet 1 fő részére a Calvin University (Grand Rapids, USA), személyzeti mobilitás céljából a 2021/22-es tanév tavaszi félévében.

A kiutazás a Nemzetközi Kreditmobilitás (Erasmus+ KA107 mobilitási projektek) keretében valósul meg. A kiutazó munkavállaó összesen 1260 EUR megélhetési és 820 EUR útiköltség támogatásban részesül. Az ösztöndíj időtartama 7 nap, melyből 2 nap utazási nap.

A kiutazó kolléga feladata lesz elemezni a csere eddigi tapasztalatait a Calvin University Nemzetközi Irodájának munkatársaival, találkozni a hallgatói mobilitás szervezésében résztvevő intézményi egységek képviselőivel, szervezett előadás keretében információt adni a KRE/BTK-ról és az Anglisztika Intézetről a Calvin University mobilitás iránt érdeklődő hallgatóinak, oktatóknak ill. részt venni a csereprogram fejlesztésével, ill. a közös Anglisztika MA képzés elindításával kapcsolatos tervezési folyamat megbeszélésében, elindításában. Szintén ismertetni kell majd angol nyelven a szakon zajló tudományos-kutatási-nemzetközi projekteket.

Pályázhatnak a Dékáni Hivatal nemzetközi ügyekkel foglalkozó munkatársai, ill. az Anglisztika Intézet és a Tanulmányi Osztály anglisztika képzési területtel (BA, MA) foglalkozó adminisztratív munkatársai. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a kar/szak nemzetköziesítésével kapcsolatosan eddig kifejtett szakmai tevékenység, nemzetközi konferencián angol nyelven előadóként való részvétel (angol nyelvű előadói készégek igazolása), nemzetközi konferencia idegen nyelven történő szervezésében való jártasság (idegen nyelvű kapcsolattartás), a szak által kínált idegen nyelvű képzési programok, kurzusok, tudományos eredmények, kari kutatócsoportok és kutatások ismerete.

A pályázathoz benyújtandók a következő dokumentumok:

  • kitöltött pályázati űrlap
  • egy oldalas angol nyelven írott motivációs levél
  • magabiztos angol nyelvtudás és a nyelvtudást igazoló dokumentum (legalább B2 szint)

A pályázatokat papíralapon kérjük benyújtani a Dékánhelyettesi Titkárságra (1088 Budapest, Reviczky u. 4., I. em. 112.)

A jelentkezési határidő: 2022. május 2.

A pályázat végleges eredményéről 2022. május 3-án éjfélig értesítjük a pályázókat.

A pályázattal kapcsolatos további információkért Dr. Nagy Judit nemzetközi dékánhelyetteshez fordulhat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

 

 

 

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin