Benda Kálmán Bölcsészet- és
Társadalomtudományi Szakkollégium
Benda-hírek
Adománygyűjtés – Bendás csatlakozás a Magyar Református Szeretetszolgálat adománygyűjtési akciójához

2019. november 18-tól a Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium az idei évben is csatlakozik a Magyar Református Szeretetszolgálat „Egy doboznyi szeretet” elnevezésű adománygyűjtési akciójához.

 


A felhívás részletei:
 

Töltsünk meg egy – vagy több – Szeretetdobozt élelmiszerrel, játékokkal, így szeretetünk és adományuk nélkülözésben élő családokhoz, magányosan élő idősekhez jut el a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül.
 
Mi kerüljön a dobozokba?
 
I. típus: a környezetbarát, újrahasznosított dobozokat a Magyar Református Szeretetszolgálat biztosítja, az ajándékozni szánt tárgyakat – cukor, olaj, konzerv, liszt, kakaó, tea, fűszer, öblítő, fogkrém, gyermek és felnőtt pelenka, sampon, tusfürdő – a gyűjtőponton lehet leadni (lásd alább);
II. típus: a cipősdobozokat az ajándékozó szerzi be és tölti meg nem romlandó édességgel, papír-írószerekkel, játékokkal, könyvekkel, tisztálkodási szerekkel, sapkával, kesztyűvel, sállal és bármivel, ami örömet szerezhet egy gyereknek. Fontos: A dobozok elszállításukat követően átválogatásra és egyenlő arányú elosztásra kerülnek, ezért kérjük, hogy ne legyenek lezárva!
 
Gyűjtőpont helyszíne: Károli Könyvműhely (Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium, 1085 Budapest, Horánszky utca 26., földszint, bejárat az utcafront felől).

Gyűjtés időpontja: 2019. november 18-tól 2019. december 5-ig, minden héten hétfőtől csütörtökig, 13:00 és 16:00 között.

 
AZ ADOMÁNYOKAT LEGKÉSŐBB 2019. DECEMBER 5-ÉN CSÜTÖRTÖK, 16:00-IG VÁRJUK.


A felhívás grafikai megjelenése a Magyar Református Szeretetszolgálat hivatalos engedélyével került átalakításra.







Oldalainkon a felhasználói élmény fokozása céljából HTTP-sütiket használunk.Rendben