Benda Kálmán Bölcsészet- és
Társadalomtudományi Szakkollégium

Híreink


[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]
Magyary Zoltánra emlékeztek Héregen

Harmadik alkalommal került megrendezésre Héregen a Magyary emlékkonferencia, amelynek keretén belül a résztvevők színvonalas előadásokkal emlékeztek a neves közigazgatás-tudósra és tanárra.
Gyászjelentés

Mély fájdalommal értesültünk

Dr. Hóvári János,

egyetemünk oktatójának, a Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium történész műhelyvezetőjének, Eötvös-collegista társunknak augusztus 6-i elhunytáról.

Szakkollégista sikerek a 36. OTDK-n

Nem kevesebb, mint 15 hallgatónk pályamunkáját díjazták a magyar egyetemi világ legnagyobb megmérettetésén. 
Neves amerikai teológus előadása a Szakkollégiumban

Dr. Walter Brath, a protestáns liturgiák szakértője látogatja meg a Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégiumot. Az indianai Grace College adjunktusa a Keresztény gondolkodás története kurzus keretein belül beszél majd kora újkori teológiai témákról.

Kiránduláson a Pszichológia Műhely

Október 27-én a Scidog Kutyaiskola vendégei voltak a Pszichológia Műhely tagjai. A műhely vezetője, Jakubovits Edit tanárnő számolt be a rendezvényről. 
A Pszichológia Műhely csapatépítő kenutúrája

A Szakkollégium pszichológushallgatói a szemeszter előtti hétvégén a Mosoni-Dunán jártak évkezdő túrán. Műhelyvezetőjük mesélt az élményeikről. 
Ormánsági Nyári Egyetem

Első alkalommal tartott a Szakkollégium nyári egyetemet hallgatói számára. A hazánk megismerését célzó programsorozat keretein belül idén nyáron az Ormánságba látogattunk. 
Szakkollégisták részvétele a KRE tehetségnapján

Hallgatóink ismét nagy számban szerepeltek a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar éves tehetséggondozó rendezvényén. 

Rendezvény – Pilisborosjenői túra – 2022. április 24.

2022. április 24-én pilisborosjenői, “Köves bérc varázslatos mese erdeje” c. túrán vezette végig a szakkollégistákat Dános Orsolya erdőpedagógus, tájvédelmi mérnök.
Szakkollégiumi tréning – Személyes tapasztalatok a célállításról – 2022. április 20.

2022. április 20-án, a Tréninghéten Smohai Máté tréninget tartott a szakkollégistáknak  "Személyes tapasztalatok a célállításról" címmel.
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]
Oldalainkon a felhasználói élmény fokozása céljából HTTP-sütiket használunk.Rendben