Benda Kálmán Bölcsészet- és
Társadalomtudományi Szakkollégium

Híreink


[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]
Neves amerikai teológus előadása a Szakkollégiumban

Dr. Walter Brath, a protestáns liturgiák szakértője látogatja meg a Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégiumot. Az indianai Grace College adjunktusa a Keresztény gondolkodás története kurzus keretein belül beszél majd kora újkori teológiai témákról.

Kiránduláson a Pszichológia Műhely

Október 27-én a Scidog Kutyaiskola vendégei voltak a Pszichológia Műhely tagjai. A műhely vezetője, Jakubovits Edit tanárnő számolt be a rendezvényről. 
A Pszichológia Műhely csapatépítő kenutúrája

A Szakkollégium pszichológushallgatói a szemeszter előtti hétvégén a Mosoni-Dunán jártak évkezdő túrán. Műhelyvezetőjük mesélt az élményeikről. 
Ormánsági Nyári Egyetem

Első alkalommal tartott a Szakkollégium nyári egyetemet hallgatói számára. A hazánk megismerését célzó programsorozat keretein belül idén nyáron az Ormánságba látogattunk. 
Szakkollégisták részvétele a KRE tehetségnapján

Hallgatóink ismét nagy számban szerepeltek a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar éves tehetséggondozó rendezvényén. 

Rendezvény – Pilisborosjenői túra – 2022. április 24.

2022. április 24-én pilisborosjenői, “Köves bérc varázslatos mese erdeje” c. túrán vezette végig a szakkollégistákat Dános Orsolya erdőpedagógus, tájvédelmi mérnök.
Szakkollégiumi tréning – Személyes tapasztalatok a célállításról – 2022. április 20.

2022. április 20-án, a Tréninghéten Smohai Máté tréninget tartott a szakkollégistáknak  "Személyes tapasztalatok a célállításról" címmel.
Rendezvény – Szentendrei csapatépítő kirándulás – 2022. február 20.

A Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium Pszichológiai Műhelyének tagjai Dr. Jakubovits Edit műhelyvezető vezetésével 2022. február 20-án, vasárnap tanulmányi kiránduláson vettek részt Szentendrén.
Rendezvény – Tatai kirándulás – 2021. szeptember 10-11.

2021. szeptember 10-11. között került megrendezésre a Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium tatai kirándulása.
Bendás részvétel a Kari Tehetségnapon a 2021/II. (tavaszi) félévben

A Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium hallgatói részt vettek a 2021/II. (tavaszi) félévben megrendezésre került, online Kari Tehetségnapon.

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ]
Oldalainkon a felhasználói élmény fokozása céljából HTTP-sütiket használunk.Rendben