KAPSZLI Pszichológiai Napok - Mérleghinta

Április 14-16. között újra megrendezésre kerül hazánk legnagyobb háromnapos, ingyenes pszichológiai konferenciája, a KAPSZLI Pszichológiai Napok, mely idén a Károli 30 emlékév keretében szerveződik.

Az idei év konferenciája a Mérleghinta, az egyensúlykeresés játéka címet kapta és előadásai, műhelyfoglalkozásai során azokra a kérdésekre keresi a választ, hogy vajon mit jelent a mi életünkben az egyensúly? Lehetséges kibillenthetetlennek maradni, mikor folyamatosan felborul körülöttünk minden? Vajon hogyan érintik a belső nyugalmunkat, a mindennapi élet adta biztonságérzetünket a világ történései?

A rendezvényre az egyetem Bécsi úti oktatási épületében (1037 Budapest, Bécsi út 324.) kerül sor. A konferencia ingyenes és bárki számára látogatható. Kizárólag a műhelyfoglalkozások és a Rapid Tanácsadás kötött regisztrációhoz, melyre a KAPSZLI honlapján lehet jelentkezni.

A konferenciáról további információ a rendezvény Facebook-eseményénél érhető el, illetve a KAPSZLI weboldalán: https://krekapszli.com/kpn/merleghinta-2023/?cn-reloaded=1

KAPSZLI Pszichológiai napok - Mérleghinta - plakát - Az egyensúly-keresés játéka - 2023. április 15-16.

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin