Két új képzés indul a BTK-n

Két új szakkal bővül a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar képzési portfóliója, 2024 szeptemberében indul a keleti nyelvek és kultúrák – koreai szakirány alapképzési szak, valamint a filozófia mesterképzési szak.  A képzések nappali munkarendben kerülnek meghirdetésre állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában. (Bővebb információ az alábbi szórólapokon.)

A képzésekről a január 24-i nyílt napon részletes tájékoztatást nyújtunk az érdeklődők számára. Az eseményre a www.kre.hu/nyiltnap oldalon lehet regisztrálni.

KRE-BTK Filozófia Mesterképzési Szak (MA) - Képzési idő: 4 félév; Meghirdetett munkarend: nappali; A képzés állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában is indul. Az önköltség mértéke a 2024-25. tanévben : 375.000 Ft/félév (nappali) KRE-BTK Keleti nyelvek és kultúrás- Koreai szakirány (BA); Képzési idő: 6 félév; Meghirdetett munkarend: nappali; Specializáció: japán szakirány (mellékszak - minor); A képzés állami ösztöndíjas és önköltséges finanszírozási formában is indul. Az önköltség mértéke a 2024-25. tanévben 300.000 Ft/félév (nappali)

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin