Készült: 2015-10-05
Módosítás: 2021-03-06

Diáktanácsadó Központ

  

2013 szeptemberétől biztosítja mindazokat az információkat és szolgáltatásokat, amelyek a hallgatók beilleszkedését, egészséges életvitelét szolgálják.

A Diáktanácsadó Központ az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

1. Életvezetési tanácsadás (Szegő Andrea)
2. Online tanácsadás (vezetője: dr. Simon Gabriella)
3. Kortárs segítés ( a SOULító Kortárs Segítők vezetői:
   Gaskó Ágota, dr. Koltói Lilla)


A Diáktanácsadó Központ szolgáltatásai

1.    Életvezetési tanácsadás

Egyéni konzultációkat biztosít a hallgatóknak életvezetési elakadásokban, krízisekben, családi és kapcsolati problémákban.

Az egyetem oktatói számára konzultációs lehetőséget kínál a tanár-diák kapcsolatot érintő kérdésekben.

Vezetője: Szegő Andrea pszichológus; elérhetősége: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás

Szegő Andrea vagyok, klinikai pszichológus, hosszú gyakorlattal rendelkezem a terápiás munkában és az egyetemi életre vonatkozóan. Szeretettel várom mindazok jelentkezését, akik szükségét érzik, hogy pszichés problémáikat átbeszéljék, tisztázzák a mibenlétüket, és eligazításra várnak azok kezelésével kapcsolatban. A konzultációs lehetőség ajánlható azoknak is, akik élethelyzeti elakadással küszködnek, ill. akik önismereti folyamataik elmélyítésére törekszenek.

 

A 2020-2021 tanév őszi szemeszterében a járványhelyzet miatt a konzultációkat Skype-on tartom.

 

A kapcsolatfelvétel módja: e-mailes bejelentkezés: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, a levél tárgya: „KRE TANÁCSADÁS”, és néhány sorban leírni a probléma jellegét.
2.    Online tanácsadás

A Diáktanácsadás keretén belül kínál támogatást azon hallgatóknak, akik anonimitásuk megőrzése mellett, az internet nyújtotta lehetőséggel élve szeretnének támaszt és megértést kapni életvezetési, kapcsolati, beilleszkedési nehézségekkel kapcsolatos, pályaválasztási és más, számukra fontos kérdésekben.

Elérhetőség
: http://kontakt.kre.hu

3.    SOULító Kortárs Segítők

Tagjai: pszichológia és szociológia szakos hallgatók, akik önkéntesként segítik diáktársaikat
Segítségnyújtás formái: négyszemközti segítő beszélgetés kapcsolati, tanulmányi, önismereti és életvezetési kérdésekben, krízishelyzetben való lelki segítségnyújtás

Programok: online csoportok - ezekről részletesen a honlapunkon lehet tájékozódni:

Holnlap
: www.kre.hu/soulito

Bejelentkezés
: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

 

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin