Távolléti oktatás

 Hallgatóknak

  • Az oktatók és hallgatók közötti kommunikáció többnyire Neptunon történik.
  • Az órákhoz, amelyikről ilyen értesítést kapnak, vagy akinek engedélyezett az online részvétel, MS Teamsen keresztül tudnak kapcsolódni. A szükséges linket az oktatótól kapják meg. Előfordul, hogy más programot használ az oktató, erről is tőle kap értesítést és hozzáférési linket.
  • Többnyire MOODLE-rendszeren keresztül történik a tananyagok megosztása és az esetleges feladatbekérés. Az oktatótól megkapják a szükséges információkat.
  • MOODLE-rendszerről bemutatót rendszeresen tartunk. A WEBINÁRIUM linkjét és a rögzített felvételt Neptunon keresztül küldjük el.

 


Oktatóknak

  • Rendszeresen tartunk a különböző platformokról (MOODLE, Teams, ZOOM) oktatást. Erről a belső levelezési rendszerünkön keresztül küldünk információt és hozzáférési linket.
  • A MOODLE-ben létrehoztunk oktatókat támogató kurzust, ide mindenféle hasznos módszertani, programhasználati tanácsokat töltöttünk fel. Fórumot is működtetünk itt, ahol kérdéseket lehet feltenni, ill. egymást segíteni jó tanácsokkal. A kurzust a Moodle nyitóoldaláról (https://moodle.kre.hu/) a „Kurzusaim” menüpontból érjük el a „Segédletek” pontra kattintva. Főbb témakörök: Prezentációk online készítése, tárolása, megosztása; Online webináriumok, konferenciabeszélgetések; Interaktív részvétel, hallgatók aktivizálása; További hasznos tananyagok, oktatóvideók, irodalom.Támogató segítség

  • O365 (pl. Teams, egyetemi e-mail cím): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Neptun: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • MOODLE: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minden esetben javasoljuk a gyorsabb segítségnyújtás érdekében, hogy a konkrét kérdés, segítségkérés leírása mellet a hallgatói Neptun-kódot is legyen szíves megírni.

Hasznos linkek

 

 

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin