Készült: 2020-03-16
Módosítás: 2023-10-02

 

 

Kedves Károlis hallgató!

Hogy vagy? :)

Veled is megesett már, hogy valamilyen probléma súlya nehezedett rád, Te pedig bármit megadtál volna azért, hogy kiönthesd a lelked valakinek, aki megért téged és igazán figyel rád?

A SOULító csapatában egytől-egyig hiszünk abban, és saját bőrünkön is megtapasztaltuk már, hogy ha valóban odafigyelnek ránk, és őszintén önmagunk lehetünk, az sokkal többet segít, mint bármilyen kéretlen jótanács vagy keresetlen szó.

Fő küldetésünk az, hogy a Bölcsészettudományi kar bármely hallgatóját támogathassuk hat alkalmas, négyszemközti beszélgetéseinkkel, ahol empátiával és ítélkezésmentesen hallgatunk meg, és segítünk, hogy tisztábban láthasd a helyzeted, új szempontokat találj, ennek eredményeképpen pedig megszülethessen a Te megoldásod.

Ha úgy érzed olyan nehézségbe ütköztél, amelyet szívesen megosztanál egy önkéntesünkkel, keress minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Már nagyon várjuk, hogy beszélgethessünk! 😊

 

Aktuális eseményeink

Aktuális eseményeinkről a Facebook oldalunkon (SOULító), illetve Neptun üzeneten keresztül tájékozódhatsz.

Kérdéseiddel keress minket bizalommal e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Korábbi eseményeink

  • Tanulásmódszertan csoport 
  • Test és önismeret - önismereti csoportfoglalkozás nőknek
  • Stressz és oldás - relaxációs csoport 
  • KRE BTK Gólyatábor - csoportfoglalkozások
 
Lehetőségek
 
 
 
Rólunk
 
 
 
Elérhetőségek