Készült: 2017-10-11
Módosítás: 2023-10-02

 

Bejelentkezés

Ha szeretnél eljönni hozzánk segítő beszélgetésre, írj nekünk egy e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, és egyeztetünk veled időpontot.


A segítő beszélgetéseket a KRE Kálvin tér 9. sz. alatti épületében, illetve a Dózsa György út 25. Fszt. 22-ben tartjuk.

 

A bejelentkezés menete:

 • Vedd fel velünk a kapcsolatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen keresztül. A leveledben kérjük add meg a neved, az életkorod, a választott egyetemi szakod, és pár mondatban írj a problémáról, amivel megkeresnél minket.
  (Pl. „Kedves Soulító! BA másodéves szociológia szakos hallgató vagyok, 21 éves. Hajlamos vagyok a halogatásra, és ebben a félévben nem szeretnék annyit stresszelni a tanuláson és a vizsgákon, mint korábban. Ebben kérnék segítséget, illetve abban, hogy sokszor magányosnak érzem magam az egyetemen és az egyetemen kívül is. Köszönettel: X. Y.”)
 • Koordinátorunk néhány tisztázó kérdést követően továbbítja elérhetőséged a leendő kortárs segítődnek.
 • A kortárs segítőd ezt követően időpontegyeztetés céljából, körülbelül 2 napon belül megkeres téged e-mailben. Ekkor az első időpont és helyszín kerül egyeztetésre (később még lehet ezeken változtatni, ahogy neked és a kortárs segítődnek is megfelel).
 • Az első alkalommal megismerkedhetsz segítőddel, tisztázzátok a folyamat menetét, illetve a találkozások számát és rendszerességét (hetente maximum egyszer tudtok találkozni), és miután minden fontos információ a helyére került, kezdetét veheti önismereti utazásod. 😊

 

Fontos információk:

 • A SOULító kortárs segítést elsősorban a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi karán tanuló hallgatók vehetik igénybe.
 • Segítőinket titoktartási szerződés kötelezi, így egyáltalán nem kell azon aggódnod, hogy az általad megosztott információk, a kettőtök által alkotott, bizalmas légkörön kívül kerülnének.
 • Minden hallgató félévente egyszer vehet részt hat alkalmas négyszemközti segítő beszélgetésünkön. Ha korábban jártál már nálunk, de úgy érzed, ismét szükséged lenne a segítségünkre, nyugodtan bejelentkezhetsz hozzánk újból, de kérjük, várd meg vele a következő tanulmányi félév kezdetét.
 • A félév bármely időszakában megkereshetsz minket, legyen ez szorgalmi vagy vizsgaidőszak, esetleg tanulmányi szünet.
 • Szolgáltatásunk teljesen díjmentes, azonban mindenki ideje értékes, így kérjük időben jelezd kortárs segítődnek, ha esetleg nem tudsz eljönni egy előre egyeztetett alkalomra, hogy legyen lehetőségetek az újratervezésre.
 • Amennyiben éppen egy terápiás folyamatban veszel részt pszichiáternél, pszichológusnál vagy más segítő szakembernél, kérjük várj a hozzánk való jelentkezéssel a folyamat lezárultáig. Más problémával a megkezdett folyamat közben is megkereshetsz minket, de mindenképp egyeztess erről segítőnkkel.
 • Ha valamilyen ok folytán nehezen lenne számodra megoldható a személyes találkozás, online beszélgetésre is van lehetőség, ezzel kapcsolatos igényed kérjük jelezd bejelentkező e-mailedben.

 

Szeretettel várunk!

SOULítók

 

 
 
Lehetőségek
 
 
 
Rólunk
 
 
 
Elérhetőségek