Készült: 2021-08-02
Módosítás: 2023-08-07

 

Önköltség megfizetés az önköltséges finanszírozási formára felvételt nyert hallgatónak

A képzés önköltség összegét a Neptun rendszerben látja. Ezt az összeget kell átutalni az egyetemi gyűjtőszámlára. Az önköltség és a térítési díjak befizetésének technikai részleteit a következő oldalon találja meg: http://www.kre.hu/portal/index.php/neptun.html

A banki átutalás elindítását követően a következő 1-2 munkanapon belül a gyűjtőszámlán megjelenik az átutalt összeg.
A Neptun nem egyenlíti ki magától az aktív tételeket, ez a Hallgató feladata és felelőssége. Kiegyenlíteni, teljesítetté tenni az összeget azt követően lehetséges, hogy a Gazdasági Főigazgatóság a Neptun felületére helyezte azt utalt összeget.

 

Részletfizetési kedvezmény kérvényezése

A részletfizetési kedvezmény iránti kérelem leadási határideje a Neptun egységes tanulmányi rendszerben 2023. augusztus 30. A kérelem leadható 2023. augusztus 7-től.

A „Részletfizetési kérelem 2023/24/1 kérvény” a Neptun-ban az Ügyintézés – Kérvények menüponton a Kitölthető kérvények tabulátorfülön található meg.

A Hallgató a félévre megállapított önköltség összegét – a részletfizetési kedvezményt kérők esetén az első részletet - a beiratkozást megelőzően (de legkésőbb 2023. szeptember 1. péntek 12:00 -ig) köteles megfizetni, teljesítetté tenni a Neptunban, figyelembe véve a fent leírtakat.

 

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin