HIRDETÉSI, MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

Hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatóinknak szóló, karrierépítéssel kapcsolatos információkat, álláshirdetéseket, gyakornoki munkákat, workshop, előadás stb. a heti hallgatói karrierhírlevélben (Neptun-üzenetben és e-mailben), valamint Facebook-oldalunkon hirdetjük meg. Ezeket Word-formátumban lehet eljuttatni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Ez a szolgáltatásunk ingyenes.

Végzett hallgatóinknak szóló álláshirdetéseket az alumni portálon publikáljuk, amiről az álláshírlevélre regisztrált hallgatók, öregdiákok e-mailben is azonnal értesülnek. A hirdetőknek lehetőségük van saját maguknak menedzselni a hirdetéseiket az oldalon, erről bővebb információ itt található.

Az egyetem évente 2 alkalommal rendezi meg a Károli Közösségi Napokat (tréninghét). Erre is szívesen várunk karrierépítéssel kapcsolatos előadásokat és workshopokat. Amennyiben ez a lehetőség érdekli, vegye fel velünk e-mailben a kapcsolatot.

Lehetőség van a szorgalmi időszakban is karrierépítéssel, karrierlehetőségekkel kapcsolatos témában előadás, workshop vagy beszélgetés megszervezésére. Ennek részleteiről (időpont, helyszín, tematika) előzetesen egyeztessenek velünk.

Plakátot és szórólapot is ki tudunk rakni az épületeinkben, ha eljuttatják őket az egyetemre, az alábbi címre:

Károli Gáspár Református Egyetem
Bölcsészettudományi Kar
Karrieriroda
1091 Budapest, Kálvin tér 9.

Standos megjelenésre is van lehetőség a központi (Reviczky utcai) épületünk aulájában, amennyiben ezt az egyetem vezetése jóváhagyja, erről Sziki Ágnes kari igazgató asszonnyal tudnak egyeztetni. (E-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Amennyiben több lehetőség is érdekli Önöket, arról keret-megállapodást tudunk kötni partnereinkkel.

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.