Pótfelvételi a BTK-n!

Július 27-től augusztus 7-ig jelentkezhetnek a felvi.hu oldalon keresztül pótfelvételire azok, akiket nem vettek fel az általuk megjelölt képzésekre, vagy nem jelentkeztek az általános felvételi eljárás során. A Károli Gáspár Református Egyetem világi és hitéleti szakjaira egyaránt hirdet pótfelvételit, így várja a bölcsészettudományi, gazdasági, hitéleti, jogi, pedagógus és társadalomtudományi terület iránt érdeklődőket.
A pótfelvételi során a jelentkezők mindössze egy felsőoktatási intézmény egyetlen szakját jelölhetik meg. A KRE BTK alapképzéseire, osztatlan tanárképzéseire és mesterképzéseire is lehet jelentkezni, a meghirdetett szakokról részletes információt az Egyetem pótfelvételi oldalán találhatnak az érdeklődők.
Miért éppen a Károli?
Gyakorlatorientált képzéseink azonnal hasznosítható tudást adnak, egyedülálló ösztöndíjprogramunk segítségével pedig az önköltség mértéke akár 75%-kal is csökkenthető. Idegen Nyelvi Lektorátusunk általános nyelvoktatás keretében angol, észt, finn, francia, kínai, német, norvég, olasz, orosz, portugál és spanyol nyelvből indít kezdő és haladó szintű kurzusokat. A Lektorátus egyben Theolingua Egyházi Szaknyelvi Vizsgaközpont is, ahol államilag elismert nyelvvizsgát szerezhetnek a hallgatók.
Egyetemünkön pezsgő diákélet zajlik. Campusaink központi, belvárosi elhelyezkedése számos előnyt biztosít hallgatóink részére, akik aktív közösségi és tudományos életet élnek. Egyetemi mindennapjaikat kulturális és szabadidős rendezvények színesítik.
A meghirdetett képzéseink, valamint a pótfelvételi eljárás egyéb tudnivalói itt érhetők el: www.kre.hu/potfelveteli

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin