Ünnepélyes tanévnyitó

A Károli Gáspár Református Egyetem 2021. szeptember 6-án (hétfőn) 9.30 órakor tartja tanévnyitó istentiszteletét, melynek helyszíne a Pozsonyi Úti Református Egyházközség Hálaadás Temploma lesz (1133 Budapest, Pozsonyi út 58.).

Az ünnepélyes istentiszteleten igét hirdet Főtiszteletű dr. h.c. Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.
Ünnepi beszédet mond Dr. habil. Czine Ágnes rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes asszony, majd Schanda Tamás parlamenti és stratégiai államtitkár úr, valamint Dr. Fürjes Zoltán egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár úr köszönti a hallgatókat. Ezt követően kerül sor az egyetemi díjak és kitüntetések átadására.

Az ünnepség az elsőéves hallgatók fogadalmával és egyetemi polgárrá avatásával zárul.

A rendezvényen csak a korábban már regisztrált vendégek és hallgatók vehetnek részt, akiknek a regisztráció elfogadásáról tájékoztatást küldtünk.

Az ünnepélyes tanévnyitót élőben közvetítjük az Egyetem hivatalos Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/karoli.gaspar.reformatus.egyetem

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6/C. § (3) bekezdése alapján a tanévnyitó rendezvényen kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. Erre figyelemmel a rendezvényre belépni csak koronavírus elleni védettséget igazoló igazolvány és személyazonosító igazolvány, vagy útlevél egyidejű felmutatását követően lehet.

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin