Áprilisban ismét KAPSZLI Pszichológiai Napok!

Metamorfózis - A következő fejezet címmel ismételten megrendezi a KRE KAPSZLI háromnapos pszichológiai konferenciáját, a Pszichológiai Napokat 2022. április 22-24. között! A rendezvény már évek óta Magyarország legnagyobb ingyenes pszichológiai konferenciája, és idén is ehhez méltó programmal készül.

Az idei konferencia az ember életében bekövetkező kisebb-nagyobb változások megértésének, esetleges átkeretezésének és feldolgozásának témaköre köré szerveződik. Életünk során ugyanis számos kihívással találkozunk, szembe kell néznünk szokatlan, újszerű élethelyzetekkel és az ismeretlennel együtt járó bizonytalanság is olykor a hatalmába kerít bennünket. Létünk lényege a folyamatos átalakulás, a változás. Ismernünk kell a különböző életszakaszok, mérföldkövek, fordulópontok jellemzőit, tudnunk kell alkalmazkodni az új dolgokhoz és hallanunk kell arról is, hogy életünk meghatározó eseményei miképpen alakítják sorunk, jövőnk, személyünk, illetve mi milyen szerepet játszunk mindezekben.

A háromnapos konferencián neves pszichológusok, többek között Buda László, Bagdy Emőke, Tari Annamária, Zacher Gábor, Jakobovits Kitti, Mirnics Zsuzsa, Pál Feri atya, Kozma-Vízkeleti Dániel és még sokan mások várják az érdeklődőket.

A konferenciával kapcsolatos részletes információk, illetve az előadók teljes listája az alábbi Facebook-eseményben olvashatók:

https://www.facebook.com/events/671985740598228

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

 

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin