BTK-s sikerek a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencián

A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara által szervezett Humán Tudományi Szekcióban 43 tagozatban 421 pályamunkát mutattak be a hallgatók. Az intézmény számára már ismert feladatot jelentett a konferencia színvonalas megrendezése, így az egyetem méltó módon, egyházi intézményi jellegét is kifejezve vitte tovább e hagyományt.

A 36. OTDK Humán Tudományi Szekcióban intézményünk hallgatói is kiemelkedő eredményeket értek el, összesen 5 első helyezés, 3 második helyezés, 8 harmadik helyezés született és három különdíj is károlis hallgatóhoz került.

A szekció díjazottjainak névsorát az alábbi táblázatban olvashatják:

Mobilverzió megtekintéséhez kattintson ide

 

A 36. OTDK Társadalomtudományi Szekciót április 12–14. között a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara szervezte, míg a Pedagógiai, Pszichológiai, Andragógiai és Könyvtártudományi Szekciót a Pécsi Tudományegyetemen rendezték meg.

A Tanulás- és Tanításmódszertani – Tudástechnológiai Szekció április 24-27. között Szekszárdon, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán került megrendezésre, ahol a Bölcsészet- és Társadalomtudomány Kar két hallgatója is különdíjban részesült.

A károlis eredményeket az alábbi táblázatban foglaltuk össze:

Mobilverzió megtekintéséhez kattintson ide

 

Gratulálunk minden díjazott versenyzőnek, résztvevőnek és konzulenseiknek!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin