A Károli is részt vesz az Educatio Kiállításon

A Károli Gáspár Református Egyetem is részt vesz a 24. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2024. január 11-13. között. Intézményünk standja (HF05) a színpad mellett várja a kiállításra látogatókat mindhárom nap 10–17 óra között.

Károli Stand elhelyezése - térkép

A korábbi évekhez hasonlóan egyetemünk standjánál oktatóink mellett öt karunk (Állam- és Jogtudományi Kar, Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, Gazdaságtudományi, Egészségtudományi és Szociális Kar, Hittudományi Kar, Pedagógiai Kar) számos hallgatójával találkozhatnak az érdeklődők, akik így első kézből értesülhetnek az egyes szakokkal kapcsolatos információkról, az egyetemi hallgatói életről. A Tanulmányi Osztály munkatársai a felvételivel és az intézményi pontokkal kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolásában állnak az érdeklődők rendelkezésére és részletes tájékoztatást adnak az intézményben elérhető ösztöndíj-lehetőségekről, kollégiumi elhelyezésről, a különböző támogatásokról, juttatásokról.

Az Educatio Kiállítás ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://www.educatioexpo.hu/regisztracio

Várunk a HF05 standnál!

 

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin