A koreai University College of Ulsan delegációja egyetemünkre látogatott

Február 26-án a koreai University College of Ulsan (UCU) képviselőit fogadta az egyetem vezetősége a Károlyi-Csekonics-palotában. Cho Hong-rae, az UCU rektora és Lee Yeon-ju nemzetközi igazgató mellett a delegáció tagjaival érkezett Park Chul-min volt budapesti nagykövet is, aki korábban több alkalommal járt már intézményünkben.

Egyetemünk részéről Furkó Péter tudományos rektorhelyettes, Nagy Judit nemzetközi dékánhelyettes, Csoma Mózes, a Koreai Tanszék tanszékvezetője, korábbi szöuli nagykövet és Szalai Gábor nemzetközi igazgató vett részt az egyeztetésen.

A bemutatkozó megbeszélésen a két intézmény közötti együttműködési lehetőségekről esett szó. Az 1973 óta működő oktatási magánintézményben jelenleg közel hatezer hallgató tanul. Az egyetem erőssége a gyakorlatias képzés és a helyi közösséggel és iparral ápolt kiemelkedően szoros kapcsolat.

 

Koreai delegáció 2024 fénykép Koreai delegáció 2024 fénykép Koreai delegáció 2024 fénykép Koreai delegáció 2024 fénykép Koreai delegáció 2024 fénykép Koreai delegáció 2024 fénykép Koreai delegáció 2024 fénykép

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin