Évindító rendezvény a Pszichológiai Továbbképző Központban

A Pszichológiai Továbbképző Központ 2024. augusztus 30-án egy lelki egészségfejlesztő programra várta az intézmény oktatóit és hallgatóit. Az alkalomra, melyet az egyetem Csopaki utcai épületében tartottak, az egész Kárpát-medencéből érkeztek érdeklődők. Erdélyből, Felvidékről, Délvidékről és Kárpátaljáról is érkeztek az eseményre, közel százan vettek részt a rendezvényen.

A programon résztvevők megismerhették a Pszichológiai Továbbképző Központ továbbképzéseit és lelki egészségfejlesztő workshopjait. Az alkalmon Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, egyetemünk professor emeritája, Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta, Harsányi Szabolcs Gergő sport szakpszichológus, Kovács Dóra pszichoterapeuta pszichiáter, Kertai Kiss Ildikó és Simon László szupervizor-coach szakemberek tartottak előadásokat és kiscsoportos interaktív workshopokat.

A lelki egészségfejlesztő programot Varga Katica zenei előadása kísérte. Műsorában megzenésített versek, valamint keresztény dicsőítő énekek hangoztak el Kövi Arthur Bálint csellóművész közreműködésével. A rendezvényről készült képgaléria ide kattintva tekinthető meg.

Évindító rendezvény a Pszichológiai Továbbképző Központban Évindító rendezvény a Pszichológiai Továbbképző Központban Évindító rendezvény a Pszichológiai Továbbképző Központban

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin