Az érzelmek mátrixa

Meghívó a Társadalomtudományi Inspirációs Műhely következő találkozójára, melynek címe Az érzelmek mátrixa, avagy a filmekben rejlő érzelmek feltárása szöveganalitikai módszerekkel

Az előadás során 1930-as évektől kezdődően, több mint 90 ezer filmben elhangzó hangzószöveg elemzése révén egy új aspektusból nézhetünk rá a hosszútávú társadalmi változásokra

A Társadalomtudományi Inspirációs Műhely (TIM) 2024. október 15-én, 18:00 órakor tartja a következő találkozóját a Károli Gáspár Református Egyetemen. 

Ez alkalommal vendégelőadónk Vetési Szabolcs (KRE-BTK szociológia tanszék tanársegédje, az ELTE-TÁTK doktorandusza), beszélgetőpartnere pedig Körösényi Dániel, PhD (KRE-BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék adjunktusa) lesz, aki film és társadalomtörténeti szempontokkal teszi teljesebbé az előadást.

Az eseményt követően kötetlen beszélgetésre is lehetőség lesz.

Helyszín: KRE-BTK, 1088 Budapest, Reviczky u. 4., 3.319-es terme a 3. emeleten

Időpont: 2024. október 15., kedd, 18:00-tól, várhatóan 20:30-ig.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A részvétel regisztrációhoz nem kötött, de szervezők köszönettel veszik a részvételi szándék előzetes jelzését: 
https://forms.gle/bLX8UqRmN8PotKBBA

A szervezők és a Károli Gáspár Református Egyetem, Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Társadalom- és Kommunikációtudományi Intézetének munkatársai minden inspirációra vágyó érdeklődőt örömmel várnak! 

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin