Pótfelvételi

Kedves Jelentkező!


Nem vettek fel a kiszemelt helyre, azonban szeretnél továbbtanulni?
Augusztus 12-ig még van lehetőséged pótfelvételizni. A pótfelvételi eljárásban egy önköltséges képzést tudsz megjelölni. Mivel a jelentkezési időszak rövid, megfontolt döntést hozni nehezebb – mi helyzetedet átérezve szeretnénk támogatni abban, hogy meghozhasd életre szóló döntésed.
 
Mit kell tenned?
Nézd meg a pontjaidat, majd tájékozódj a lehetőségekről! Ha bármi kérdésed merülne fel a pótfelvételi eljárással kapcsolatban, ne habozz, kérj segítséget! Elakadtál a jelentkezési lap kitöltésében? A Károli Gáspár Református Egyetem munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre személyesen, telefonon és e-mailben bármilyen, az Egyetemhez kapcsolódó kérdésben.
 
A pótfelvételi eljárásban meghirdetett szakok

Kari elérhetőségek
 
Miből finanszírozd a tanulmányaidat?
Mivel a pótfelvételi eljárásban már csak önköltséges képzésre tudsz jelentkezni, ezért jó, ha tudod, milyen forrásokat vehetsz igénybe a szülők támogató segítsége mellett.
Amennyiben Egyetemünk mellett döntesz, tanulmányaid finanszírozásában további segítséget nyújt a Károli Ösztöndíj, amivel az önköltségnek akár a felét is finanszírozhatod.
 
Továbbá kérhetsz részletfizetést, pályázhatsz támogatásokra, ösztöndíjakra, illetve az álláskeresésben is kaphatsz segítséget.         


Sok sikert kívánunk!


KRE Felvételi Információs Csapat
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Információs vonal: +36 1 455 9060
Lájkold hivatalos facebook oldalunkat!


Következő események


Napi biztatás

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin