Tavaszi Sportnap 2013/2014

A kép nagyításához kattintson a képre!


Egyetemünk 2014. április 9-én, szerdán 8:00–18:00 között (a tavaszi tréninghét alatt is) meghirdeti a sportnapot az Építők Sporttelepen (1101 Budapest, Vajda Péter utca 38.), amelyre mindenkit szeretettel várunk. A sportnap a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség védnöksége alatt a legnagyobb felsőoktatási sportrendezvény-sorozat, a SportPont Program keretein belül kerül megrendezésre, így idén első alkalommal megnyitja kapuit a többi felsőoktatási intézmény előtt is. Így minden résztvevő, aki regisztrál ezen a címen, SportPontokra tehet szert, amelyeket egyedi és értékes nyereményekre válthat majd be.

Az érdeklődőket futballal, strandröplabdával, vívással, zumba oktatással, íjászattal és paintball is várjuk. Magyarország egyik legnagyobb paintball játékokat szervező cége, a Paintball.hu Kft. jóvoltából a sportnapra kilátogató hallgatók a nap folyamán ingyenesen kipróbálhatják a paintballt, amelyhez a cég az érdeklődök számára egy teljes mobilpályát, fejenként 50 db töltényt és minden szükséges felszerelést biztosít, beleértve a markert, a maszkot és a ruházatot is. Azok számára pedig, akik kedvet kapnának ehhez a nagyszerű játékhoz, minden további töltény ára csak 10 Ft.

De nem feledkezünk meg azokról sem, akik inkább nézni szeretik a sportot: Egyetemünk női strandröplabda, férfi labdarúgó, női strandkézilabda és férfi kézilabda csapatai egy egyetemek közötti tornán mérik majd össze erejüket a többi felsőoktatási intézménnyel. A férfi labdarúgó tornát a Diákhitel Zrt. és a Legenda Hungary Sport a Legea és a Givova olasz sportruházat hivatalos magyarországi forgalmazója támogatja. A torna győztes csapatának tagjai egy-egy mezgarnitúrával, a torna legjobb kapusa egy pár kesztyűvel, míg a gólkirály egy pár cipővel térhet majd haza, valamint EFOTT belépőjegyet is nyernek. Természetesen a nyeremények nem maradnak el a férfi kézilabda és a női strandkézilabda tornákról sem, a Vivasport Bolt nagylelkű felajánlásának köszönhetően a győztesek egy-egy darab Select prémium minőségű versenykézilabdával gazdagodnak majd.

A nevezéseket április 4-ig várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! A szükséges dokumentumok letölthetők az alábbi linkeken:

KRE-s jelentkezőknek

KRE Tavaszi Sportnap Futball Házi Kupa

KRE Tavaszi Sportnap Strandröplada Házi Kupa


Külsős jelentkezőknek

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Általános Versenykiírás

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Felelőségvállalási Nyilatkozat

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Futball

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Kézilabda

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Strandröplada

SportPont - KRE Tavaszi Sportnap Strandkézilabda


Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin