Irish Easter Rising Conference tréninghetes kurzusként

Tisztelt Hallgatók!

Egyetemünk szeptember 2-án és 3-án konferenciát rendez az 1916-os ír Húsvéti felkelés 100 éves évfordulója alkalmából a Reviczky utcai épületben. Különösen azokat várjuk, akik szeretik Írországot, akiket érdekel az ír/brit történelem, irodalom és filmművészet! Az a hallgató, aki minimum egy előadásblokkon és/vagy a péntek esti dokumentumfilm-vetítésen közönségként részt vesz, kiválthatja egy tréninghetes kurzus teljesítését az őszi Tréninghéten.

A konferencia angol nyelvű. A részletes programot az alábbi linken találják meg. (Rebels, Heroes and Terrorists - 2016 Conference programme)

A részvételi szándékot jelezni kell Sződy Laura kari minőségbiztosítási adminisztrátornál augusztus 31. (szerda) 16 óráig (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Kérjük, jelezzék, hogy melyik blokkon kívánnak részt venni, illetve hogy a filmvetítésre szeretnének-e jönni! (Az is regisztráljon ilyen módon, aki már jelentkezett Fodor Júlia tanárnőnél.)

A következő blokkokra lehet jelentkezni:
Péntek du. 14:00-16:00: megnyitó + 2 plenáris előadás
Péntek du. 16:30-18:00 valamelyik szekció előadásai
Péntek este 19:00-21:00: dokumentumfilm
Szombat de. 9:00-11:15: plenáris előadás + valamelyik szekció előadásai
Szombat de. 9:50-12:20: valamelyik szekció előadásai + plenáris előadás
Szombat du.: 14:00-15:30: a 3-as szekció előadásai
Szombat du. 16:00-17:30: valamelyik szekció előadásai

A plenáris előadások, a filmvetítés, illetve a szekciók ELEJÉN és VÉGÉN is alá kell írni a jelenléti ívet, mert csak ebben az esetben lesz érvényes a Tréninghetes kurzusteljesítés!

Természetesen több blokkon is részt lehet venni a beszámított tréninghetes kurzuson kívül – várjuk Önöket az összes előadásra és a filmvetítésre!

A hallgatókat sajnos nem tudjuk meginvitálni a fogadásra, mivel az ezeken való részvétel fizetéses regisztrációhoz kötött.

Üdvözlettel:
Anglisztika Intézet

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin