2. Budapesti Milton Maraton

Idén ünnepeljük John Milton: Elveszett Paradicsom című epikus költemény megjelenésének 350. évfordulóját.

Az Anglisztika Intézetében úgy emlékezünk meg erről a fontos évfordulóról, hogy 2024. június 14-én, pénteken megrendezzük a 2. Budapesti Milton Maratont, A Paradise Lost teljes angol szövegének nyilvános felolvasását (az első budapesti maratonra 2013. december 8-án, Milton születésnapján került sor, szintén az Anglisztika Intézetben). Minden oktató kollégát sok szeretettel várunk erre a jeles eseményre!

A maraton reggel 9:00 órakor kezdődik és este 20:30 körül lesz vége. Jó idő esetén részben a Dózsa György út 25. kertjében fogunk tartózkodni – egyébként pedig a Dózsa György út 25. 226-os termében olvasunk.

A szöveget főleg anglisztikás MA hallgatók fogják felolvasni, akik ebben a félévben részt vettek egy Milton-szemináriumon és alaposan megismerkedtek az eposz szövegével. Ha valaki részt szeretne venni, erre akár spontán módon, a felolvasás közben is lesz lehetőség, de a legjobb, ha előre jelzi ezt a szándékát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen. 

 

 

 

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin