Rendezőket keresünk a Csillagpontra

 

 

 
Rendezőket keresünk a Csillagpontra

Szeretettel várjuk olyan 18 évesnél idősebb fiatalok jelentkezését,
akik szívesen látnának el rendezői szolgálatot a Csillagponton, 2011. július 19-23. között.

A rendezők vállalják, hogy a találkozó helyszíni előkészítése és lebonyolítása alatt felkészítés és segítségnyújtás céljából a szervezők rendelkezésére állnak. Továbbá, hogy a találkozót megelőző felkészítő napokon (2011. július 16-a, vasárnap délutántól) már részt vesznek, és a hivatalos záró alkalom után a helyszín teljes rendbetételéig maradnak, illetve a találkozót megelőzően egy közös felkészítő alkalmon is részt vesznek.

Többek között az alábbi területeken várunk közreműködőket:

 

  • helyszínek berendezése, felügyelete,
  • résztvevők irányítása, útbaigazítás, vendégek kísérése,
  • rendrakási és takarítási segítség,
  • színpadi beszerelés,
  • étkeztetés,
  • bejáratok felügyelete,
  • stb.

 

(A regisztrációs feladatokhoz külön keresünk önkénteseket, ha a regisztrációnál szeretnél segíteni, február elejétől jelentkezhetsz a honlapon, egy külön jelentkezési lap kitöltésével!)

A rendezői szolgálat nem egész napos munkát jelent, hiszen váltásban folyik a munka, de napi szinten állandó készültséggel jár, a váratlan helyzetek sikeres kezelése érdekében. A rendezők munkabeosztása mindig az adott nap előtti este készül el.

Jelentkezni 2011. május 16.(hétfő)-ig lehet a jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezés feltétele a betöltött 18. életév.

Kérjük, hogy a jelentkezésedhez csatold fényképedet és legfeljebb egyoldalas önéletrajzodat is! A fényképet és az önéletrajzot küldd el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. (Fénykép helyett internetes közösségi portálok - pl. Facebook - publikus személyi profiljának címe is beküldhető.)

Felkészítő alkalom időpontja: 2011. június 4-e, szombat, 12:30-tól.

Felkészítő alkalom helyszíne: Budapest, Zsinati Ifjúsági Iroda (1146, Abonyi utca 21.)

A rendezők végleges kiválasztása a rendezők vezetője és a logisztikáért felelős személy hatásköre. A rendezők, amennyiben a kiválasztó alkalom után, közös megegyezéssel csatlakoznak a rendezők csapatához a Csillagpont napjai alatt mentesülnek a részvételi díj alól, és napi három étkezés biztosított a számukra. Fedett szállást csak indokolt kérés esetén tudunk biztosítani.

Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik maradéktalanul vállalni tudják a fent megfogalmazottakat!

A jelentkezőket kérjük, hogy a tavasz folyamán majd a Csillagpont regisztrációs rendszerében is regisztráljanak résztvevőként, de ne fizessenek addig, amíg nem zárul le a rendezők kiválasztása!

Üdvözlettel,
A CSP csapat

http://csillag.reformatus.hu/2011/rendezo.html


Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin