Visszanézhető a BTK online nyílt napja

Egyetemünk Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2021. január 12-én rendezte meg az alapképzési és mesterképzési szakok iránt érdeklődők számára nyílt napját – a vírushelyzetre való tekintettel élő bejelentkezéssel, online formában.

Az online esemény során a központi tájékoztatón a felvételizők általánosságban tájékozódhattak az egyetemről és a karról, induló képzéseinkről, a felvételi eljárásról, felvételi pontszámításról, emellett hasznos információkhoz juthattak a kollégiumi elhelyezésről, az ösztöndíjakról, valamint a nemzetközi lehetőségekről is. A központi tájékoztatót a szakos tájékoztatók követték, ahol a felvételizők a konkrét szakkal kapcsolatban kaphattak tájékoztatást és tehették fel kérdéseiket.

A központi tájékoztató előadásai a KRE Youtube csatornáján visszanézhetők:

BA képzések iránt érdeklődőknek:

MA képzések iránt érdeklődőknek:

A 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás keretein belül alapképzéseinkre, valamint mesterképzéseinkre is 2021. február 15-ig lehet jelentkezni a www.felvi.hu oldalon keresztül.
A jelentkezési határidő lejárta előtt a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar újabb nyílt napot tart február 9-én az érdeklődők számára, ahol a felvételizők ismét választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre.

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin