Felhívás – Szakkollégiumi csatlakozás a Magyar Református Szeretetszolgálat „Egy doboznyi szeretet” elnevezésű adománygyűjtési akciójához

A  Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium az idei évben hallgatói kezdeményezés útján csatlakozik a Magyar Református Szeretetszolgálat „Egy doboznyi szeretet” elnevezésű adománygyűjtési akciójához.

 

Töltsünk meg egy – vagy több – szeretetdobozt élelmiszerrel, játékokkal, így szeretetünk és adományuk nélkülözésben élő családokhoz, magányosan élő idősekhez jut el a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül.

 

 

 

 

Mi kerüljön a dobozokba?

 

  1. típus: a környezetbarát, újrahasznosított dobozokat a Magyar Református Szeretetszolgálat biztosítja, az ajándékozni szánt tárgyakat – cukor, olaj, konzerv, liszt, kakaó, tea, fűszer, öblítő, fogkrém, gyermek és felnőtt pelenka, sampon, tusfürdő – a gyűjtőponton lehet leadni (lásd alább);
  2. típus: a cipősdobozokat az ajándékozó szerzi be és tölti meg nem romlandó édességgel, papír-írószerekkel, játékokkal, könyvekkel, tisztálkodási szerekkel, sapkával, kesztyűvel, sállal és bármivel, ami örömet szerezhet egy gyereknek.

 

Fontos: A dobozok elszállításukat követően átválogatásra és egyenlő arányú elosztásra kerülnek, ezért kérem, hogy ne zárják le azokat!

 

Gyűjtőpont: Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium, P5 tároló: 1085 Budapest, Horánszky utca 26.

Leadási határidő: 2018. december 12.

 

Ezúton köszönjük a rendezvény hallgatói felelősének, Zábó Virágnak a segítségét az adománygyűjtés megszervezésében és lebonyolításában!

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin