Készült: 2016-02-16
Módosítás: 2017-08-04

Szakképzettség:
felsőfokú kommunikátor-asszisztens
felsőfokú moderátor-asszisztens

Kommunikáció és médiatudomány BA szakon történő továbbtanulás esetén 90 kredit (3 félév) számítható be a kommunikáció és média felsőoktatási szakképzési szakon folytatott tanulmányokból.

Képzési idő: 4 félév, ebből a 4. félév szakmai gyakorlat

Képzés helye: Budapest

Képzési forma és finanszírozás
A szakon nappali és levelező képzésen is elérhetőek állami ösztöndíjas helyek.
A képzés költségtérítéses formában is meghirdetésre kerül. Az önköltség díja félévente nappali képzésen 175 000 Ft, levelező képzésen 155 000 Ft.
Azok a hallgatók, akik önköltséges képzésre nyertek felvételt és 1. helyen a KRE-t jelölték meg, Károli Ösztöndíjra pályázhatnak.

A felsőoktatási szakképzés célja médiaszakemberek képzése, akik alkalmazzák kommunikáció rendszereit és eszközeit intézményi körülmények között. Segítik a felsővezetők kommunikációval kapcsolatos munkáját, eltérő intézményi struktúrákban és terepeken egyaránt.
A kommunikátor asszisztens a belső és külső kommunikációs kapcsolatok ügyeinek intézője, és felelős az intézmény egységes arculatáért is.
A moderátor asszisztens a médiában a különböző produkciókban szerkesztőként, riporterként, műsorvezetőként működik közre. Kulturális intézmények rendezvényeinek szerkesztője, közreműködője és irányítója, elkészíti a műsorok koncepcióját, tematikusan felépíti a programot.

Oklevél megszerzéséhez szükséges nyelvtudás
A felsőoktatási szakképzésben a szakképzettség megszerzéséhez legalább alapfokú (B1) komplex típusú államilag elismert szaknyelvi vizsga vagy azzal egyenértékű érettségi bizonyítvány, illetve oklevél szükséges.

További információk
KRE BTK Tanulmányi Osztály 1088 Budapest, Reviczky u. 4.
Telefon: +36 1 483 2898
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Következő események


Összes esemény

Közösségi Média

Nyelvvizsgaközpont

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Napi biztatás