FELHÍVÁS - Kollégiumi szálláslehetőség!

  Bethlen Gábor Kollégium
  H-1116 Budapest, Temesvár utca 16–18.
  Tel.: + 36 1 203 23 84
  Fax: + 36 1 204 78 97
  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Bethlen Gábor Kollégiumba elsősorban a Bölcsészettudományi Kar hallgatói nyerhetnek felvételt, azonban ha lehetőség nyílik rá, szívesen fogadjuk az Állam- és Jogtudományi Kar hallgatóit, illetve külsős hallgatókat és szállóvendégeket is.
Egyetemünk Bethlen Gábor Kollégiuma az intézménytől – tömegközlekedési eszközök igénybevételével – 25 percre található Újbudán.

Bocskai István Szakkollégium

H-1042 Budapest, Hajnal u.13.
Tel.: + 36 1 370 99 84

Az Állam-és Jogtudományi Karnak saját kollégiuma van az oktatási épülettől 200 m-re, amely 50 fő részére biztosít elhelyezést. A Bocskai István Kollégium alapfeladata, hogy azoknak a Karra felvett államilag finanszírozott nappali munkarendos, illetve állami ösztöndíjban részesülő doktori képzésben részt vevő és a bentlakásos ellátásra szoruló hallgatóknak az elhelyezését biztosítsa a tanulmányaik ideje alatt, akik a képzési hely (Budapest) közigazgatási határain kívül rendelkeznek állandó lakhellyel.

Internátus
H-2750 Nagykőrös, Arany János u. 28.
Tel.: +36 53 350 064

Tanítóképző Főiskolai Kar és az Internátus szerves egységet képez. Minden nappali munkarendos hallgatónk számára tudunk bentlakást biztosítani. Internátusunk két épületből áll: a Fiúinternátusból a Rákóczi utcában és a Leányinternátusból az Arany János utcában. Épületeinkben összesen 120 hallgatót tudunk elhelyezni.

Internátus
H-1092 Budapest, Ráday u. 28.
Tel.: +36 476 32 00

Hittudományi Kar hallgatóinak a Kar épületegyüttesében található Internátusban tudunk szállást biztosítani.

A Protestáns Diakóniai Szakkollégium Egyetemünk bármely Karára felvett (lány) hallgatót szívesen lát.
A Kollégium jó közlekedési megközelíthetőséggel (3-as metró Ecseri úti megállójától 5 percre található), ápolt és igényes környezetben, két emeletes épületben várja a hallgatókat. Az elhelyezés két illetve háromágyas szobákban történik. Minden szoba internetes elérhetőséggel rendelkezik. A felvételhez lelkészi ajánlás és diákigazolvány szükséges.
A szálláshely kapacitása: 40 fő, jelenleg 3 szabad hely van!  Díja: 18,000,- Ft/hó/fő.

Jelentkezni Szabó Károly református lelkipásztornál lehet telefonon (mobil: +36 30 319 0559) vagy e-mail-ben  ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).

A Kollégium címe:
A Protestáns Diakóniai Szakkollégium
H-1107 Budapest, Belényes u. 9.

Minden kedves leendő lánykollégistát szeretettel várnak!

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin