A Szociológia Tanszék a Szociológia mesterképzési szakra felkészítő kurzust hirdet

A kurzus célja, hogy az érdeklődő hallgatók számára áttekintést nyújtson Szociológia mesterképzésünkről. A félév során bemutatjuk a képzés felépítését és tematikáját, a Big data és a Szociálpszichológia specializáción megszerzendő elméleti és gyakorlati-módszertani ismereteket.

Külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy megmutassuk, hogyan kamatoztathatók a mesterképzés során elsajátított ismeretek és készségek a munkaerőpiacon, valamint posztgraduális továbbtanulás során. Az egyes előadásokat minden héten más-más előadja tartja, ahol röviden bemutatja az adott ismeretkör tartalmát, relevanciáját és a lehetséges kapcsolódó kutatási területeket.

A kurzus tematikáját és alkalmait a lenti linken tekinthetik meg.

A kurzuson való részvétel ingyenes, nyitott nem Károlis hallgatók számára is, mindössze előzetes bejelentkezés szükséges a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Lehetőség van arra, hogy csak egy-egy alkalomra látogassanak el, de akár minden alkalomra is be lehet csatlakozni. Várunk minden Érdeklődőt!

2019 szociológia MA felkészítő tematika

 

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin