III. Interdiszciplináris Vallástudományi Hallgatói Konferencia a Károli BTK Szabadbölcsészet Tanszékének rendezésében

A koronavírus okozta veszélyhelyzet következményeként a virtuális térben kerül megrendezésre 2020. december 18–19-én a III. Interdiszciplináris Vallástudományi Hallgatói Konferencia.

A rendezvényen két nap alatt 24 előadás hangzik majd el, az előadók pedig többek közt a kolozsvári Babeș—Bolyai Tudományegyetemet, a Debreceni Egyetemet, az Eötvös Loránd Tudományegyetemet, a Károli Gáspár Református Egyetemet, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet, valamint a Szegedi Tudományegyetemet képviselve mutatják be aktuális kutatásaikat.

Az előadásokat a konferencia címében foglaltaknak megfelelően az interdiszciplinaritás jellemzi, amelyet a témakörök sokszínűsége is tükröz: lesznek egyháztörténeti, vallásfilozófiai, vallásnéprajzi, művészettörténeti és ókortudományi előadások. Az előadások 20 percet ölelnek majd fel, amelyeket egyenként 10 perces diszkusszió követ.

A konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várnak, azonban a szervezők tisztelettel kérik, hogy részvételi szándékukat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen legkésőbb december 17-ig jelezzék. A rendezvény a Google Meet felületének segítségével kerül lebonyolításra: az előzetes regisztrációra azért van szükség, hogy a szervezők megoszthassák az érdeklődőkkel a konferencia linkjét, amely segítségével bármikor tudnak csatlakozni a meghallgatni kívánt szekcióhoz.

A konferencia programja innen érhető el.

Az absztraktfüzet itt olvasható.

Következő események


Napi biztatás

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin