A Károli idén is jelen lesz az Educatio Kiállításon!

2021. január 21-23. között rendhagyó módon, online formában rendezik meg az ország legnagyobb oktatási szakkiállítását, ahol a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre kaphatnak választ a középiskolás diákok, a mesterképzést kereső hallgatók, illetve a szülők, pedagógusok, intézményvezetők.


A 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 51 felsőoktatási intézményről szerezhetnek be információkat az érdeklődők, amely elősegítheti döntésüket a továbbtanulásról a 2021. február 15-i jelentkezési határidőig.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az érdeklődők a Károli Gáspár Református Egyetem képzési kínálatával is megismerkedhetnek a három nap alatt, illetve felmerülő kérdéseikre is választ kaphatnak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk Egyetemünk virtuális standján, ahol bővebb tájékoztatást nyújtunk képzéseinkről, ösztöndíjainkról, kollégiumi elhelyezésről, Erasmus-program lehetőségekről és a hallgatói életről is.

Az Egyetem képzési kínálatáról bővebben itt is tájékozódhatnak: http://www.kre.hu/felveteli/

Az érdeklődők az alábbi videó segítségével bepillanthatnak Egyetemünk életébe:

Az online rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://online.educatioexpo.hu/latogatoi-regisztracio/

A rendezvény nyitvatartása: 9-17 óra

Minden részt vevő középiskolás diák igazolást kap az iskolai hiányzásról.
A szakkiállításról bővebben itt tájékozódhatnak: https://www.educatioexpo.hu/

Következő események


Napi biztatás

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin