Oktatásinformatikai kurzusok Egyetemünkön

A félév során a KRE BTK Oktatásinformatikai Továbbképző Központ 24 oktatásinformatikai továbbképzést tartott mintegy 227 oktató részvételével. A sikeres képzéssorozat szeptembertől összegyetemi szinten is folytatódik a KRE IKT Kutatóközpont szervezésében.

Júniusban – mintegy ízelítőként – már ebben a formában hirdet a kutatóközpont további hat workshopot, melyekre minden egyetemi polgárt szeretettel várnak. Kurzusaik a pedagógusok digitális kompetenciáinak európai referenciakeretének 6 területén alapulnak.
A kurzusok 1 x 90 perces online workshop formájában kerülnek megrendezésre, melynek során

● egy adott workshop min. 8 és max. 15 fő jelentkezésével indul,
● a képzés részeként egy kurzusértékelés kitöltésére is kérik az oktatókat, melynek célja a képzés reflektálása és hatékonyságának mérése.

A (lenti képen látható) kurzusokra az alábbi felületen lehet jelentkezni a 6 jegyű-Neptun kód, valamint a hozzá tartozó jelszó megadásával: https://btk.kre.hu/ozone/

(Kérjük, az esetleges technikai nehézségeket Szőke János (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) számára jelezzék.)

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin