Védőoltás felvételével kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Egyetemi Közösség!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a rendelkezésünkre bocsátotta Egyetemünk TAJ-kártyával rendelkező hallgatóinak friss átoltottsági adatait. Ez alapján míg a legalább 2 védőoltást kapott hallgatók aránya Egyetemünkön magas (az Állam- és Jogtudományi Karon 82,5%, a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon 84,0%, a Hittudományi Karon 90,7%, a Pedagógiai Karon 74,9%, a Szociális- és Egészségtudományi Karon pedig 82,4%), a 3. oltást megkapott hallgatók aránya még viszonylag alacsony (10 - 20% közötti, karoktól függően). 1.137 hallgatónk pedig sajnos még egyáltalán nem kapott védőoltást.

Kisebb és nagyobb közösségünk érdekében, az egymás iránti felelősségvállalás jegyében kérem Önöket, hogy akik eddig még nem vették fel a koronavírus elleni védőoltást – és a védőoltás felvétele részükre egészségügyi szempontból nem ellenjavallt – azt minél előbb tegyék meg.

Tekintettel arra, hogy a beadott oltások védőereje 4-6 hónap után jelentősen csökken, a megerősítő oltás felvétele különösen fontos.

Egyúttal tájékoztatom Önöket, hogy Egyetemünk és a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet között létrejött együttműködési megállapodás keretein belül a Bajcsy-Zsilinszky Kórház speciális ellátás keretében biztosítja a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatói és munkavállalói részére a 3. oltás felvételét. Ezirányú igényüket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben szíveskedjenek jelezni.

 

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:


Budapest, 2021. december 1.

Prof. Dr. Czine Ágnes s.k.
rektori feladatokkal megbízott rektorhelyettes

 

Amennyiben szeretne élni a 3. oltás felvételének lehetőségével, úgy ezirányú igényét 2021. december 6. (hétfő) munkaidő végéig, az alábbi adattábla kitöltésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szíveskedjen jelezni.

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin