Károli Sportnap

2022. október 25-én 8–16 óra között összegyetemi sportnapot hirdetünk, melynek a FTC Népligeti Sportközpontja (1101 Budapest, Vajda Péter utca) ad otthont. Hallgatóink a sportnapon különböző sportágakban mérhetik össze a tudásukat, úgy mint a kézilabda, röplabda, kosárlabda, labdarúgás, kidobós, buborékfoci vagy teqball, de ezen kívül belekóstolhatnak a rugby, cheerlading vagy a darts-foci világába is.

A rendezvény házigazdája Gundel Takács Gábor sportriporter. A rendezvényre elfogadta meghívásunkat több országosan ismert sztársportoló is, akikkel lehetőség nyílik majd a helyszínen találkozni, beszélgetni.

Idén minden résztvevő a belépést követően kap egy tombola sorszámot, amivel a megnyitón rengeteg értékes nyereményt lehet nyerni, mint például színházjegyek, konditerembérlet, úszóbérlet, VR-park belépőjegyek, labdarugó-, hoki-, röplabda-, meccsjegyek, vagy szórakozóhely belépők.

Amennyiben a Károli Sportnapon való részvételt tréninghetes kurzusként szeretné beszámíttatani a hallgató, akkor a Neptunon fel kell vennie a “Sportnap” tréninghetes kurzust. Mivel a sportprogramok összeségében 2–3 órán keresztül tartanak, ezért a jelentkező hallgatóknak két kurzus kerül jóváírásra a Tréninghéten.

Természetesen a Sportnapra azon hallgató vagy munkavállaló is tud regisztrálni, aki nem vette fel tréninghetes kurzusként. Az alábbi linken lehet regisztrálni a programjainkra: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWOpYXH3LxjHffp2KQdBb-r3DqRuRmZkLqU-e963DWLEYpdQ/viewform?usp=sharing


A sportnapon megrendezésre kerülő Hallgatói labdarúgó kupa versenykiírása kattintás után elérhető.


A helyszínen minden érdeklődőnek lehetősége nyílik valamennyi sportágat kipróbálni, köztük olyan különlegesebbeket is, mint pl. Buborékfoci, Foci-darts, Teqball, Lézerlövészet.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin