OTDK Humán Tudományi Szekciót szervez egyetemünk

2015 tavaszán a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara rendezte a 32. OTDK Társadalomtudományi Szekcióját.

A hagyományt folytatva, egyetemünk fennállásának jubileumi évében az ünnepélyes programsorozat egyik kiemelkedő eseményeként a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar 2023. április 12. és 14. között ismét OTDK-t rendez, ezúttal a XXXVI. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekcióját, melynek célja, hogy fóruma legyen a legkiválóbb egyetemisták és főiskolások tudományos eredményei bemutatásának, és támogassa a tehetséges hallgatókat, mestereiket, konzulenseiket, segítséget adjon a kutatómunkában a továbbhaladáshoz és a pályakezdéséhez. A konferencia meg kívánja szólítani a bölcsészettudományok iránt érdeklődő tehetséges középiskolai diákokat is: lehetővé szeretnénk tenni számukra, hogy egy irodalmi vagy egy történelmi téma vonatkozásában önálló kutatómunka során szerzett ismereteikről vizuális-szöveges formában, posztereken adjanak számot. A legjobb, leginkább kreatív posztereket  – ahogyan a felsőoktatási intézmények hallgatóinak minősített pályamunkáit is –  jutalomban részesítjük.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Humán Tudományi Szekciójáról bővebben a szekció honlapján olvashat: https://hotdk2023.kre.hu

Kövessen minket a szekció Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/HOTDK2023

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin