Fotópályázat

Szeretethíd


1. FOTÓPÁLYÁZAT

„Mit jelent számodra az önkéntesség? Mit jelent számodra a Szeretethíd?” címmel a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány fotópályázatot hirdet amatőr fotósok részére. A fotópályázat a Szeretethíd részét képezi. A kampány szlogenje: „Mozdulj, segíts, szeress!”

Beadási határidő
2012. június 30.

A zsűri a legjobbnak tartott fotókat kiválasztja, melyek eséllyel indulnak arra, hogy a 2013-as Szeretethíd plakát képét alkossák.
 
Nyeremények
1. díj. 30 000 Ft. 2. díj. 20 000 Ft. 3. díj. 10 000 Ft.

Technikai követelmények
filetípus: JPEG (Adobe PhotoShop jpeg 12-nek megfelelő tömörítés) vagy PNG, minimális méret: 2048 x 1536 pixel (3 M pixel)

Részvétel módja:
A pályázó maximum 5 képet küldhet be. A pályázaton digitális technikával készült képek vehetnek részt. A pályázaton csak olyan fényképek vehetnek részt, amelyek a pályázat benyújtásának időpontját megelőzően más fotóversenyen nem értek el eredményt. A pályázónak az elküldött képekhez csatolnia kell a kitöltött és aláírt nevezési lapot.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázó elfogadja a nevezési feltételeket és a nevezési lapot emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy postai úton (1146 Budapest, Hungária krt. 200.) visszaküldje. A fotók elbírálását és a díjak odaítélését a Rendező által felkért Zsűri végzi. Mindegyik fotó csak egyszer díjazható.
 
A képeket és a jelentkezési lapokat, együtt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre várjuk, jelentkezési lap ugyanitt igényelhető. Egy pályázó csak egy jelentkezési lapot küldhet be.

Szerzői és szomszédos jogok
A pályázaton csak első felhasználásúnak minősülő fotók vehetnek részt.

A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával.

A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.

A nyertes pályázók hozzájárulnak, hogy a díjazott pályaművek a www.jobbadni.hu honlapon és a sajtóban ellenszolgáltatás nélkül megjelenjenek.

A zsűri köteles kizárni mindazokat a pályázókat, akik a fenti feltételeknek nem tesznek eleget. A pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti file-t be kell mutatnia.

A Rendező kijelenti, hogy elfogadja a Pályázó nyilatkozatát a Jelentkezési lapon és ezennel átveszi díjmentesen a szerző szerzői tulajdonjogait a benyújtott fotókkal kapcsolatosan.

Nevezési lap letöltése (PDF formátumban)


Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin