Álláshirdetés - Tanszéki adminisztrátor

Teljes állású tanszéki ügyintézőt keres a KRE - Bölcsészettudományi Kara a Szabadbölcsészet Tanszékre 2010. szeptember 1-jei munkába állással.

Az alkalmazás feltételei: jó kommunikációs és szervező készség, alkalmazkodó és problémamegoldó képesség, felhasználói szintű informatikai ismeretek (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, internet-használat, honlap-adminisztrálás), az Egyetem Küldetésnyilatkozatának elfogadása.

Előnyt jelent: sikeres ügyintézői gyakorlat (különösen felsőoktatási intézményben), angol nyelvismeret, korábbi felsőfokú tanulmányok. 
Kizáró körülmény: a KRE-vel való nappali munkarendos hallgatói jogviszony.

Az írásbeli jelentkezéseket szakmai életrajzzal, néhány soros kézzel írott bemutatkozó levéllel, elérhetőségekkel, a legmagasabb iskolai végzettségről szóló okirat és az esetleges nyelvvizsga- bizonyítvány másolatával postán küldjék el Dr. Kendeffy Gábor, egyetemi docens, tanszékvezető nevére címezve a KRE BTK Szabadbölcsészet Tanszékére (1088 Bp. Reviczky u. 4.)  2010. június 15-éig.
A legígéretesebb jelentkezőket 15 napon belül behívjuk beszélgetésre, ez alapján választjuk ki a legalkalmasabb ügyintézőt.


Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin