Általános tudnivalók a szakdolgozat leadásáról

A szakdolgozatba be kell köttetni a témabejelentő lapot és a plágiumnyilatkozatot (TVSZ. 5. számú függelék). A szakdolgozat utolsó oldalát (még a mellékletek előtt) alá kell írni.

A CD/DVD-n leadott szakdolgozatot műanyag tokban kell leadni. A CD/DVD tok fedőlapjának elkészítése a következő linken érhető el: http://www.kre.hu/szakdolgozatborito/.

Tájékoztatom, hogy a leadott CD/DVD-t kizárólag a fenti linkről kinyomtatott fedőlappal fogadjuk el!
A lemezre is rá kell írni a szakdolgozat a szakdolgozat készítőjének nevét, szakját, a konzulens nevét és a dolgozat benyújtásának évét.
A lemezen található fájlnév tartalmazza a szakdolgozat készítőjének nevét, a szakdolgozat címét és a benyújtás évét.
A lemezen szerepelnie kell a nyomtatott formához csatolt összes mellékletnek.
(További információ: Tanulmányi és vizsgaszabályzat 76–86. §)

Továbbá kérem, hogy a nyilatkozat szakdolgozat nyilvánosságáról formanyomtatványunkat (itt elérhető) is legyen szíves elolvasni, kitölteni, majd a szakdolgozat leadásakor magával hozni.

A sétáló cédula leadása minden hallgatónak kötelező legkésőbb a záróvizsga előtt egy héttel. A formanyomtatvány megtalálható a honlapon az űrlapok között.

A Pszichológiai Intézet hallgatóknak (pszichológia alapszak-, mesterszak; mentálhigiénés segítő-, szupervizor-, szupervizor-coach-, képi kifejezéspszichológiai szakirányú továbbképzés) a Bécsi úton kell leadni a szakdolgozatot, mindenki másnak pedig a Reviczky utcában vagy a Dózsa György úti épületben.

Kérjük, az időpontok szigorú betartását, mert az elmúlt évekhez hasonlóan még dékáni méltányosság keretében sem áll módunkban engedélyezni a szakdolgozat, illetve a portfólió fenti határidőn túli leadását.


Tanulmányi Osztály

Következő események


Összes esemény

Napi biztatás

 

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin