Új továbbképzések indulnak

Az idén három új pedagógus továbbképzést indít a Társadalom- és Bölcsészettudományi Kar melyekre augusztus 21-ig várjuk a jelentkezéseket.

Bevezetés az írás-, olvasás- és biblioterápiás technikák pedagógiai alkalmazásába pedagógus-továbbképzés
A pedagógus továbbképzés célja a tanárok és az iskolai oktatásba bekapcsolódó egyéb diplomások felkészítése a 2013 őszén indult NAT szerinti művészeti nevelés egyes területeinek valamint az irodalom integratív szemléletű oktatására. 

A jelentkezés feltétele:
Egyetemi és/vagy főiskolai végzettség (szükséges szakképzettség: pedagógus, szociálpedagógus, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, logopédus, mentálhigiénikus, vallástanár, hitoktató, katekéta-lelkipásztori munkatárs)

 

Vizuális kultúra, vizuális nevelés pedagógus-továbbképzés
A pedagógus továbbképzés célja a tanárok és az iskolai oktatásba bekapcsolódó egyéb diplomások felkészítése a 2013 őszén indult NAT szerinti vizuális kultúra, vizuális nevelés egyes területeinek oktatására.
A képzés saját élmény alapján, gyakorlati hangsúlyokkal ismerteti meg a hallgatókat a különböző kulturális hagyományok átadásának módjaival.

A jelentkezés feltétele:
Egyetemi és/vagy főiskolai végzettség (szükséges szakképzettség: tanító, általános vagy középiskolai tanár, szociálpedagógus, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, vallástanár, hitoktató, katekéta-lelkipásztori munkatárs, pszichológus, mentálhigiénikus, művész)

 

Személyközpontú művészetpedagógia pedagógus-továbbképzés
A pedagógus továbbképzés célja a tanárok és az iskolai oktatásba bekapcsolódó egyéb diplomások felkészítése a 2013 őszén indult NAT szerinti művészeti nevelés egyes területeinek oktatására.

A jelentkezés feltétele:
Egyetemi és/vagy főiskolai végzettség (szakképzettség: pedagógus, szociálpedagógus, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, szociális munkás, művész, pszichológus, mentálhigiénikus, vallástanár, hitoktató, katekéta-lelkipásztori munkatárs)

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin