Konfi+ konferencia

Folytatódik a Konfi+ konferencia – ebben az esztendõben továbblépve a 15-18 évesekkel foglalkozóknak!


Ha Te is a konfirmáció utáni korosztállyal foglalkozol (lelkész, hittanoktató, ifivezetõ vagy tanár vagy), akkor itt a helyed!

A Konfi+ konferenciát ebben az évben, 2012. augusztus 21-24. között Balatonszárszón szervezzük meg; az identitás témát körbejárva Pécsi Rita főelőadónkkal, aki meggyõzõdéssel vallja, hogy a „nevelés az Élet szolgálata”.

Néhány fontos információt szeretnénk közölni a tervezett találkozóról – remélve, hogy még inkább fölkeltjük érdeklõdésedet a konferencia iránt.

A Konfi+ konferencia – terveink szerint – kb. 150 fõs, több napos szakmai mûhely, amelyben lehetõség nyílik az ifjúsági munka különbözõ modelljeinek megismerésére. A konferencia célja a gyakorlati képzésen túl a Kárpát-medencei hálózatépítés és szakmaimûhely-formálás.

A 15-18 éves korosztály kérdéseivel foglalkozunk, hosszabb távon a pályaválasztás, párválasztás, vagy éppen más – aktuális – témákkal.

A három fõelõadás, az összesen 18 mûhelyalkalom és 12 szeminárium igyekszik a fiatalok életének kérdéseit minél szélesebb spektrumon felölelni, és lehetõséget biztosítunk, hogy saját élethelyzetedhez mérten olyan mûhelyt vagy szemináriumot válassz, ahol a fejlõdésnek legnagyobb szükségét érzed.

A Konfi+ programterve és a fõelõadó, Pécsi Rita bemutatkozása már megtalálható a honlapon. A fõelõadás, a mühelyek és a szemináriumok pár soros kifejtése, az elõadók bemutatása és a végleges program július közepétõl lesz megtekinthetõ a honlapon. Ezekre feliratkozni szintén július közepétõl lehet majd egy linken keresztül, amelyet kiküldünk mindazoknak, akik jelentkeznek a konferenciára.

A konferencia díja különbözõ szempontok alapján változik. Minél hamarabb jelentkezel, illetve fizeted ki a díját, annál kedvezményesebb áron vehetsz részt a konferencián.

A kedvezményes határidõ: 2012. július 1.

Itt az alkalom, jelentkezz mihamarabb, hogy le ne maradj róla!

Bõvebb infó és jelentkezés itt!


ZSINATI IFJÚSÁGI IRODA
1146 Budapest, Abonyi u. 21.
Tel.: 1/460-0702; fax: 1/460-0703
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.reformatus.hu


Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin