Rendezvény – 2018. március 8-án a Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégiumban megrendezésre került a Protestáns szakkollégiumok tehetséggondozása és a keresztyén ifjúsági szervezetek című szimpózium

A rendezvény keretében avatták fel a Pógyor István emléktáblát.

A Benda Kálmán Bölcsészet- és Társadalomtudományi Szakkollégium tavaly átadott Horánszky utcai épületének falán Pógyor István emléktáblát állított a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány.

 

 

 Az emléktábla avatást a Protestáns szakkollégiumok tehetséggondozása és a keresztyén ifjúsági szervezetek című szimpózium követte. A délelőtti szekció keretében bemutatkozttak a magyarországi keresztyén tehetséggondozó szakkollégiumok, a Budapesti Református Cigány Szakkollégium (Káli-Horváth Kálmán igazgató), a Protestáns Felsőoktatási Szakkollégium (Csapó Tamás tanulmányi igazgató), a Wáli István Református Cigány Szakkollégium (Mózes Áron igazgató) és a Bocskai István Állam- és Jogtudományi Szakkollégium (Gaszt Csaba hallgatói elnök). A bemutatkozó előadásokat fórumbeszélgetés követte, melynek keretében tapasztalatcserére került sor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin