Tájékoztatás a 2019/2020. tanév II. (tavaszi) félévének elektronikus záróvizsgára jelentkezéséről

Tisztelt Hallgatónk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a 2019/2020. tanév 2. (tavaszi) félévétől a záróvizsgára jelentkezés a korábbi papír alapú jelentkezés helyett elektronikusan a NEPTUN egységes tanulmányi rendszerben (könnyen, bárhonnan elérhető módon) történik.

Kérjük, figyelmesen olvassa el tájékoztatónkat és amennyiben  a 2019/2020. tanév 2. (tavaszi) félévi záróvizsga-időszakban záróvizsgát kíván tenni, akkor a megadott határidőig jelentkezzen a NEPTUN-ban a záróvizsga-időszakra (2020.06.02. - 2020.06.20.),.

A záróvizsga napokra történő beosztást szakjának Intézete/Tanszéke végzi majd el, melyről a Tanulmányi Osztály 2020. május 15-én ad tájékoztatást. Ekkor tudhatja meg, hogy pontosan melyik napon és időpontban tehet záróvizsgát.

Felhívom szíves figyelmét, hogy a záróvizsga időszakra való jelentkezés 2020. február 25-től (8:00:00) 2020. március 16-ig (23:59:58) tart.

A leadott jelentkezés sorrendiséget nem generál, a megadott időintervallum alatt bármikor jelentkezhet záróvizsgára. Ennek megfelelően nincs jelentősége, hogy a jelentkezési időtartam melyik pillanatában jelentkezik fel. A záróvizsga beosztás készítése csak a jelentkezési határidőt követően, az összes jelentkező ismeretében, kezdődik el. Erre való tekintettel kérjük Önöket, ha egy mód van rá, akkor jelentkezését ne a jelentkezési időszak első perceiben, illetve ne az utolsó pillanatokban tegye meg.

Amennyiben nem tud záróvizsgára jelentkezni, vagy kérdése van, forduljon tanulmányi ügyintézőjéhez a Tanulmányi Osztályon:

https://btk.kre.hu/index.php/2015-10-20-12-12-54/tanulmanyi-osztaly/tanulmanyi-szakfelelosok-tanulmanyi-osztaly-ugyfelszolgalatanak-nyitvatartasa.html

 

 

 

 

 

A záróvizsgára való jelentkezés lépései:

Lépjen be a Neptunba:

A bejelentkezés után kattintson az „Ügyintézés” menüpontra:

A legördülő menüsorból válassza ki a „Záróvizsgák” opciót:

A  "+" jelre kattintson:

A "Jelentkezés/Jelentkezés módosítása" opciót választva jelentkezik a 2019/2020. tanév záróvizsga időszakára:

A "Jelentkezés/Jelentkezés módosítása" opciót kiválasztva a sikeres jelentkezésről kap visszaigazolást:

Amennyiben záróvizsga jelentkezését vissza kívánja vonni, úgy azt az „Ügyintézés” -> „Záróvizsgák” menüben teheti meg március 16-ig ugyanúgy, mint ahogy feljelentkezett. Az időszaknál a "+" jelre kell kattintani és a felugró ablakban a „Lejelentkezés” menüpontot kell kiválasztani:

A „Lejelentkezés” kiválasztása után a rendszer megerősíti lejelentkezését:

Üdvözlettel: Tanulmányi Osztály

Következő események


Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin