Pótfelvételi a KRE BTK-n!

A 2020. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás eredményeképpen közel 2300-an kezdhetik meg világi képzésben a tanévet 2020. szeptemberben, ám akik eddig nem jutottak be, azoknak most újabb esély nyílik a 2020. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás (2020P) keretein belül.

A 2020. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás során azok jelentkezhetnek, akik

  •  nem jelentkeztek a 2020. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás során, vagy
  •  jelentkeztek, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

 
A KRE BTK által, a pótfelvételi eljárásban hirdetett alapképzések, mesterképzések és osztatlan tanárképzések ide kattintva érhetők el.

A 2020P eljárásba történő jelentkezés során csak egy helyet lehet megjelölni (csak egy felsőoktatási intézménybe és csak egy képzésre lehet jelentkezni), de amennyiben állami ösztöndíjas képzés is meghirdetésre került, és a jelentkező ugyanazon jelentkezési hely mindkét finanszírozási formáját megjelöli, akkor ez a maximálisan megjelölhető jelentkezési helyek számát tekintve egy jelentkezési helynek tekintendő.

A pótfelvételi jelentkezés beadási határideje: 2020. augusztus 9., 23:59. Jelentkezni kizárólag elektronikus úton a felvi.hu oldalon előzetes regisztrációt követően az E‐felvételi szolgáltatás keretében lehet. A Károli Gáspár Református Egyetem teljes pótfelvételi képzéskínálata itt érhető el.

A 2020P eljárás során az Egyetem alapképzésben és osztatlan tanárképzésben személyes megjelenést igénylő alkalmassági vizsgát nem tart, az alkalmasság felmérésére vonatkozó eljárásrendről bővebb információ a képzést hirdető Karok honlapján olvasható.

A KRE-BTK által meghirdetett mesterképzések motivációs beszélgetés és szakmai vizsgák időpontjai itt tekinthetők meg.

Napi biztatás

Napi jegyzet a Kossuth-on

Egyesített Bibliaolvasó

Nyelvvizsgaközpont

Közösségi Média

Károli Podcast

Károli Podcast

Sport a Károlin

Sport a Károlin